Bildet over: Aarn Tate

Guide til en Aarnsekk som passer deg perfekt

Her leser du om hvilke Aarnmodeller vi kan levere og hvordan du finner en modell som passer for deg. Valg av sekkestørrelse og hoftebeltestørrelse er også viktig. Målene du skal se etter står nedenfor. Videre kan du se hva som finnes av tilleggsutstyr til Aarn ryggsekker. Nederst på denne siden finner du link til side om tilpassing og innstillinger. Har du spørsmål så ring Tommy på SQOOP.  Her ser du snarveier til sidene om valg og størrelser:

Bildet over: Aarn Tate

4. Velge riktige Frontsekker til Aarn ryggsekk

Bære lite eller mye – gå, løpe, fiske eller fotograferere?

Det finnes flere størrelser frontsekker, to størrelser frontsekker spesielt for fotoutstyr og et universal rack for feste av større uhåndterlig klatreutstyr foran. Modeller: Hipster, Compact 6+1, Sport 12+2, Expedition 15+2, og 18+2, Balance Gear Racks, Photo Regular 12+2, Photo Proffesional 16+2 . Ikke alle disse passer på alle Aarnsekkene. De største frontlommene kan benyttes på noen av dagstursekkene, men det må en tilpassing til med et HipBeltholster.

Ultraliteserien leveres standard med frontsekker som passer.

Kjøp pakkeløsning med Aarn ryggsekk og Aarn frontsekk som passer sammen

Vi anbefaler ikke å kjøpe en større Aarn sekk uten frontsekker. I en større sekk blir gjerne vekten høyere og uten frontsekker er ikke Aarn veldig mye bedre enn mye annet på markedet. Husk at skulderreimene er laget for å ha vektavlastningshjelp fra frontsekker. Dette er noe å tenke på hvis du skal bære mer en ca 15 kg i sekken.

Vi selger fra tid til annen pakkeløsninger der sekken leveres ferdig montert med frontsekker og evt annet utstyr. Det er ikke vanskelig å montere eller demontere på sekken, men foretrekker du å få det levert ferdig så kan du velge en pakke.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Følg med på nyheter om Aarn – registrér deg her

Skriv deg på for nyhetsbrev på epost så sender vi deg oppdateringer med tilbud og nyheter om Aarn.

Forbehold om feil. Vi har hentet faktaopplysninger om Aarn fra produsentens side og må ta forbehold om at det kan forekomme feil eller informasjon på våre sider som ikke er oppdatert.