Bildet over: Aarn Tate

Guide til en Aarnsekk som passer deg perfekt

Her leser du om hvilke Aarnmodeller vi kan levere og hvordan du finner en modell som passer for deg. Valg av sekkestørrelse og hoftebeltestørrelse er også viktig. Målene du skal se etter står nedenfor. Videre kan du se hva som finnes av tilleggsutstyr til Aarn ryggsekker. Nederst på denne siden finner du link til side om tilpassing og innstillinger. Har du spørsmål så ring Tommy på SQOOP.  Her ser du snarveier til sidene om valg og størrelser:

Bildene over: SQOOP med Aarnsekk på ukestur. Hardangervidda Øst.

3. Velge riktig Aarn hoftebeltestørrelse

Medium eller Large – ta mål

De større sekkene til Aarn har et belte som heter Pelvic Form Hipbelt. Det sitter standard på de større Aarnmodellene. Det er viktig at du velger en sekk med et hoftebelte som passer . Hoftebeltene er avtagbare og det er litt å gå på når det gjeldehoftebelte-aarn-sqoop-outdoor-norwayr justering også, både med strammere foran og borrelåsinnfestingen mot korsryggen bak. Du kan alltids senere kjøpe et hoftebelte i annen størrelse hvis du ønsker det.

Mål beltestørrelsen din, stramt – gjerne utenpå en genser eller vinterjakke hvis du planlegger å bruke sekken vinterstid. Er målet mindre enn 95 cm kan du ha Medium, over 95 cm Large. Sekkene kommer i dag (2016) til Norge standard med hoftebeltestørrelse Large på Largesekker, og hoftebeltestørrelse Medium på Smallsekker. Unntaket er Load Limo Large som kommer med Medium belte fra januar 2017. Det er mulig å bytte om på beltene slik at du får et som passer.  Snakk med oss om dette. Har du hoftemål under 85 cm bør du ideelt ha beltestørrelse Small.

Men – det er forskjell på ulike generasjoner av disse hoftebeltene, og litt ulike typer til de største sekkene. Det enkleste er at du skriver hoftemålet ditt i kommentarfeltet når du bestiller, så sørger vi for at du får et belte som passer. Pr. mai 2018 er dette en del av servicen på SQOOP.   Normalt må du kjøpe byttebelte hvis det som sitter standard på sekken ikke passer deg.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Følg med på nyheter om Aarn – registrér deg her

Skriv deg på for nyhetsbrev på epost så sender vi deg oppdateringer med tilbud og nyheter om Aarn.

Forbehold om feil. Vi har hentet faktaopplysninger om Aarn fra produsentens side og må ta forbehold om at det kan forekomme feil eller informasjon på våre sider som ikke er oppdatert.