Bildet over: Aarn Tate

Guide til en Aarnsekk som passer deg perfekt

Her leser du om hvilke Aarnmodeller vi kan levere og hvordan du finner en modell som passer for deg. Valg av sekkestørrelse og hoftebeltestørrelse er også viktig. Målene du skal se etter står nedenfor. Videre kan du se hva som finnes av tilleggsutstyr til Aarn ryggsekker. Nederst på denne siden finner du link til side om tilpassing og innstillinger. Har du spørsmål så ring Tommy på SQOOP.  Her ser du snarveier til sidene om valg og størrelser:

Bildet over: Aarn Tate

2. Velg riktig størrelse på Aarnmodellen

Small eller Large – ta mål

Det viktigste er hvor mye du skal ha med i sekken, det styrer mot antall liter du aarn-ryggsekk-rygg-lufting-sqoop-outdoor-aarnsenteretaarn-ryggsekk-rygg-lufting-sqoop-outdoor-aarnsenterettrenger. Men vær obs på at du skal velge størrelse innenfor modellen du ønsker deg, da må vi vite rygglengden din for å være sikker på å få en størrelse som passer. En Small sekk passer best til korte rygger under 38 cm og Large til rygglengder over 38 cm. Du måler rygglengden din fra toppen av hoftebenet opp til et punkt mitt på skulderen din mellom nakken og skulderbladet, omtrent der skulderreima på sekken ligger over skulderen. Sekkene kan justeres en god del men utgangspunktet bør være riktig. Da kan du justere sekken slik at den passer perfekt til ditt bruk.

Vil du være helt sikker på å få en sekkestørrelse som passer? Ring Tommy nå (+47 913 50 244)
Da får du råd om hvilken størrelse som vil passe best til deg og ditt bruk, og hvilket hoftebelte du skal ha på sekken.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Følg med på nyheter om Aarn – registrér deg her

Skriv deg på for nyhetsbrev på epost så sender vi deg oppdateringer med tilbud og nyheter om Aarn.

Forbehold om feil. Vi har hentet faktaopplysninger om Aarn fra produsentens side og må ta forbehold om at det kan forekomme feil eller informasjon på våre sider som ikke er oppdatert.