Bildet over: Aarn Tate

Guide til en Aarnsekk som passer deg perfekt

Her leser du om hvilke Aarnmodeller vi kan levere og hvordan du finner en modell som passer for deg. Valg av sekkestørrelse og hoftebeltestørrelse er også viktig. Målene du skal se etter står nedenfor. Videre kan du se hva som finnes av tilleggsutstyr til Aarn ryggsekker. Nederst på denne siden finner du link til side om tilpassing og innstillinger. Har du spørsmål så ring Tommy på SQOOP.  Her ser du snarveier til sidene om valg og størrelser:

Bildet over: Aarn Tate

5. Velg praktisk tilbehør og utstyr til Aarnsekken

Sekkebeskytter 50 og 100 literX flowstraps (bryststropper til bruk når frontsekker ikke er montert, Balance Gear Racks (utstyrfeste), Lasso Lock Straps (sidestropper, utstyrfeste, komprimeringsreimer), Ski straps, Snowboard straps, Hoftebelter small, medium, large (til de større Aarnmodellene). Utstyret som er på lager i dag ser du nedenfor.

Skal du ha nytt hoftebelte, vennligst ta kontakt. Det er mange generasjoner ute og går, og det kan tenkes du kan bruke det du har når du får tips om tilpassing.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Følg med på nyheter om Aarn – registrér deg her

Skriv deg på for nyhetsbrev på epost så sender vi deg oppdateringer med tilbud og nyheter om Aarn.

Forbehold om feil. Vi har hentet faktaopplysninger om Aarn fra produsentens side og må ta forbehold om at det kan forekomme feil eller informasjon på våre sider som ikke er oppdatert.