Bli kjent med Aarn
– unik bærekomfort, smarte detaljer

aarn-ryggsekk-sqoop-outdoor-norway

En tradisjonell sekk er baktung uansett hvordan du pakker den.  Aarn flytter noe vekt frem i frontsekker og pakningen blir lettere å bære. Samtidig har du rask tilgang til utstyr du trenger underveis, uten å måtte ta av deg sekken. 

Velg Aarnmodell (12 til 77 liter)
og frontsekker (6 til 20 liter)

Finn en Aarnmodell som passer deg.  Kolleksjonen består av treningssekker på 12 liter opp til storsekker for tyngre bører, og flere typer frontsekker.  Her ser du våre videopresentasjoner av sekkene, her finner du  blogginnlegg om Aarn, og her kan du  abonnere på nyhetsbrev.  Har spørsmål, ring oss og spør etter Tommy, som har gått med ulike Aarnmodeller året rundt. Siden 2015.

Velg Aarnmodell

Aarn har ryggsekkserier med ulike egenskaper:  Daylites, Stronglites og  Ultralites.  De produseres i moderne materialer tilpasset ulike bruksområder, alt fra supertynn ripstop Nylon (ala teltduk) til Dyneema (Cube Fibre) til mer tradisjonelle materialer som tåler mer mekanisk slitasje.  De fleste sekkemodellene leveres standard med vanntette innersekker. Det samme gjør de fleste frontsekkene.

Aarn er ikke noe jålesekk. Her er hver detalj gjennomtenkt og basert på erfaringer fra lange og tunge turer. De er ikke de billigste sekkene på markedet, men du får veldig mye sekk for pengene her, og en utrolig god bærekomfort.

Aarn Daylites

Dette er mindre sekker for dagsturer, svippturer, sykling. Fungerer fint uten frontsekker da vekt sjelden er noe tema for disse mindre sekkene. Men med frontsekker på har du fleksibiliteten tilbake, med utstyr du trenger underveis rett foran nesen og lett tilgjengelig. Modeller: Flow-Mo Friend 22, Liquid Agility 30, Natural Exhiliration 30 og 33.

Aarn Ultralites

Lettvektssekker designet for optimal komfort, også under høy fart i fjell og skog.  Her finnes det flere størrelser fra dagstursekker opp til langtursekk på 85 liter. På disse modellene sitter det på frontsekker som standard. De kan tas av på vanlig måte hvis du ønsker å bruke sekken uten. Modeller: Maraton Magic 22, Mountain Magic 55, Featherlite Freedom 64 og 69, Natural Balance 78 og 85. Nye modeller i 2021 er ultralette, i tynnere stoff og utviklet for raske turer (fastpacking, powerwalking, mountainraces, Ultra running): Hydro Light 12 og 20, Pace Magic 22 og 33 (faste hoftelommer).

Aarn Stronglites

Solide sekker i kraftigere stoff med forsterkninger på utsatte steder.  Litt høyere egenvekt enn ultralites-serien.  Modeller: Peak Aspiration 40 og 47, Guiding Light 57 og 65, Effortless Rhythm 66 og 72, Load Limo 70 og 77.

Du merker forskjell

Sekken virker lettere og du blir
mindre sliten i knær, hofter og skuldre.

Velg frontsekker og utstyr som passer dine turer

Aarn frontsekker fra 6 til 20 liter

Frontsekkene gir deg effektiv vektfordeling og enkel tilgang til utstyr underveis. De har mange praktiske detaljer, blant annet solid, stretchy mesh utvendig og er laget i kraftig materiale med gode glidelåser med vid åpning. Modellene Sport, Expedition og Photo Professonal har vanntette innerlinere med rulletopplukking.   Vi har også en Aarn Utilitybag som passer alle typer ryggsekker med hoftebelte og brystreim.

Frontsekkene er enkle å montere og demontere – og de hindrer ikke utsikten din fremover eller nedover når du går.

Aarn ekstrautstyr

Nr. 3 med den største packraften

Turleder Stig Erling Roberg
på vei ned Kvennavassdraget på Hardangervidda.
Han bruker en Aarn Load Limo.

(Foto: Steinar Lauritzen)

Begrenset antall – kun på nett

Her ser du pakkeløsninger og tilbudene som er på lager akkurat nå.
Dette er en sjelden god anledning til å få en Aarn så rimelig.

AarnBloggen finner du
artikler om sekkene, erfaringer, nyheter og tips

Se video av hver sekkemodell

De fleste som handler Aarn hos oss bor langt unna
og får ikke sett sekken  før de kjøper. For å gjøre det enklere å velge riktig
har vi laget noen korte videopresentasjoner av hver modell.

Vi har gått med Aarn siden 2015

Det har blitt mange mil. Antagelig flere enn
det ville ha blitt med en tradisjonell ryggsekk.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Følg med på nyheter om Aarn – registrér deg her

Skriv deg på for nyhetsbrev på epost så sender vi deg oppdateringer med tilbud og nyheter om Aarn.

Forbehold om feil. Vi har hentet faktaopplysninger om Aarn fra produsentens side og må ta forbehold om at det kan forekomme feil eller informasjon på våre sider som ikke er oppdatert.