Pakkepriser finner du nederst på siden

Bli kjent med Aarn
– sekken som aldri er baktung

aarn-ryggsekk-sqoop-outdoor-norway

En tradisjonell sekk er baktung uansett hvordan du pakker den.  Aarn flytter noe vekt frem i frontsekker og pakningen blir lettere å bære. Samtidig har du rask tilgang til utstyr du trenger underveis, uten å måtte ta av deg sekken. 

Velg Aarnmodell (22 til 77 liter)
og frontsekker (6 til 20 liter)

Finn en Aarnmodell som passer deg.  Kolleksjonen består av treningssekker på 22 liter opp til storsekker for tyngre bører, og flere typer frontsekker. Nederst på siden finner du link til våre videopresentasjoner av sekkene. Her ser du  blogginnlegg om Aarn, og her kan abonnere på nyhetsbrev.  Har spørsmål, ring oss og spør etter Tommy.

Velg Aarnmodell

Aarn har ryggsekkserier med ulike egenskaper:  Daylites, Stronglites og  Ultralites.  Alle er laget i solid stoff med kraftige detaljer som tåler bruk og de fleste leveres standard med vanntette innersekker. Det samme gjør frontsekkene, bortsett fra de to minste; Marathon og Compact. Ultralites-serien har tynnere ytterstoff for å spare vekt, men det er fremdeles solide saker.

Aarn er ikke noe jålesekk. Her er hver detalj gjennomtenkt og basert på erfaringer fra lange og tunge turer. De er ikke de billigste sekkene på markedet, men du får veldig mye sekk for pengene her, og en utrolig god bærekomfort.

Aarn Daylites

Dette er mindre sekker for dagsturer, svippturer, sykling. Fungerer fint uten frontsekker da vekt sjelden er noe tema for disse mindre sekkene. Men med frontsekker på har du fleksibiliteten tilbake, med utstyr du trenger underveis rett foran nesen og lett tilgjengelig. Modeller: Flow-Mo Friend 22, Liquid Agility 30, Natural Exhiliration 30 og 33.

Aarn Ultralites

Lettvektssekker. Her finnes det flere størrelser fra dagstursekker opp til langtursekk på 85 liter. På disse modellene sitter det på frontsekker som standard. De kan tas av på vanlig måte hvis du ønsker å bruke sekken uten. Modeller: Maraton Magic 22, Mountain Magic 55, Featherlite Freedom 64 og 69, Natural Balance 78 og 85.

Aarn Stronglites

Solide sekker i kraftigere stoff med forsterkninger på utsatte steder.  Litt høyere egenvekt enn ultralites-serien.  Modeller: Peak Aspiration 40 og 47, Guiding Light 57 og 65, Effortless Rhythm 66 og 72, Load Limo 70 og 77.

Du merker forskjell

Sekken virker lettere og du blir
mindre sliten i knær, hofter og skuldre.

Velg frontsekker som passer dine turer

Aarn frontsekker fra 6 til 20 liter

Frontsekkene gir deg effektiv vektfordeling og enkel tilgang til utstyr underveis. De har mange praktiske detaljer, blant annet solid, stretchy mesh utvendig og er laget i kraftig materiale med gode glidelåser med vid åpning. Modellene Sport, Expedition og Photo Professonal har vanntette innerlinere med rulletopplukking.   Vi har også en Aarn Utilitybag som passer alle typer ryggsekker med hoftebelte og brystreim.

Frontsekkene er enkle å montere og demontere – og de hindrer ikke utsikten din fremover eller nedover når du går.

Nr. 3 med den største packraften

Turleder Stig Erling Roberg
på vei ned Kvennavassdraget på Hardangervidda.
Han bruker en Aarn Load Limo.

(Foto: Steinar Lauritzen)

AarnBloggen finner du
artikler om sekkene, erfaringer, nyheter og tips

Se video av hver sekkemodell

De fleste som handler Aarn hos oss bor langt unna
og får ikke sett sekken  før de kjøper. For å gjøre det enklere å velge riktig
har vi laget noen korte videopresentasjoner av hver modell.

Vi har gått med Aarn siden 2015

Det har blitt mange mil. Antagelig flere enn
det ville ha blitt med en tradisjonell ryggsekk.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Følg med på nyheter om Aarn – registrér deg her

Skriv deg på for nyhetsbrev på epost så sender vi deg oppdateringer med tilbud og nyheter om Aarn.

Forbehold om feil. Vi har hentet faktaopplysninger om Aarn fra produsentens side og må ta forbehold om at det kan forekomme feil eller informasjon på våre sider som ikke er oppdatert.