AF Gruppen

Ytterjakker med profilering

AF valgte Fjällrävens nye toppmodell Bergtagen med EcoShell-membran. Dette er en påkostet, teknisk høyfjellskolleksjon som består av mellomlag, isolasjonslag og skallbekledning med eller uten membran. AF gikk for skalljakker i begge farger som er tilgjengelig nå, første sesong: Mountain Blue og H. Orange.

Logoen til AF ble diskrét plassert nederst på ene armen av to grunner: Logoen skulle være godt synlig uten å dominere, og skulle membranen først punkteres med brodering var dette et fornuftig sted å gjøre det.

SQOOP-outdoor-Norway-profilservice-Bergtagen-AF-gruppen-jan18

Alternativer som har vært vurdert

  • Ytterjakke med vinterfór
  • Ytterjakke uten fór + varmevest
  • Profilering
    • AF-logo preget på skinnimitasjon, selvklebende, selvherdende lim
    • AF-logo på vevd tekstilmerke,  selvklebende, selvherdende lim
    • Direktebrodert logo (plassering avhenger av jakkemodell)

 

Prisene som vises nederst på denne siden er butikkpris inkludert mva. Avtalepris inkludert produksjon fremkommer i tilbud.

Fjellrevenlogomerke-sqoop-outdoor-norway_edited-2

Singi Anorak
Finnes i flere farger

Singi Winter Jacket
Finnes i flere farger – dame og herre

Nuuk Parka til dame – Yupik Parka til herre
Finnes i Dark navy – begge modeller

EcoShell Parka

Finnes i UNblue til begge kjønn. Fungerer både sommer og vinter med feks vest under. Dette er en skalljakke med membran.

Skogsö jakke
Finnes i noen assorterte farger på lager nå. Ikke nok til at alle kan få samme. Sjekkes hvis denne jakken kan være aktuell.

Bergtagen
Nyeste toppmodell fra Fjällräven.  Sommerjakke som forsterkes med eksra varmelag for vinterbruk. Tilgjengelig noen størrelser i noen farger (Orange og Mountain Blue)

Abisko padded Vest
Finnes i UNblue, black til begge kjønn, pluss flame orange og Glacier green i dame (Medium)

logo-klättermusen-sqoop-outdoor-norway

Vi leverer alle modeller som er tilgjengelig fra Klättermusens hovedlager, med brodert logo eller løse logomerker. Her er et par eksempler på jakker. Alle modeller finnes på denne siden: https://www.klattermusen.com/se/men/jackets

Logo Mammut

Vi leverer alle modeller som er tilgjengelig fra Mammuts hovedlager, med brodert logo eller løse logomerker. Her er et par eksempler på jakker. Alle modeller finnes på denne siden: https://www.mammut.com/cat/101010/jackets-vests/

Alternative logoløsninger

Brodering direkte på plagg og utstyr har lang levetid og gir et eksklusivt inntrykk. I tillegg leverer vi løse merker i skinnimitasjon, gummerte merker, vevde tekstilmerker og tekstilmerker med trykk med avtagbart lim eller limbakside som herder permanent på de aller fleste typer stoff. Vi kan også levere løse broderte merker som kan sys på manuelt. Dette vurderer vi sammen når modeller og farger er bestemt.

Klättermusen-at-SQOOP-outdoor--m-brage-jacket-raven-brage-pants-dark-khaki-tor-80l-big