Alta Folkehøgskole

Jakker med nydesignet logo

altafolkehoyskole-logo-200-02

Alta Folkehøgskolen har bedriftsavtale og får levert klær med direktebrodert logo i nytt design. 

Ulik fargebakgrunn – med logoen som felles element og blikkfang

Normalt vil man gjerne ha kontroll på logoens fargeomgivelser men i dette tilfellet ble logoen kjørt på mange ulike fargebakgrunner og det fungerer bra. Logoen er litt større enn normalt for å “overdøve” ulike bakgrunner og dermed gi et helhetlig inntrykk av skolens visuelle profil når disse plaggene er i bruk. Trådfargen er mørkere blå enn tilsvarende trykkfarge, for å få bedre kontrast mot hvit hovedtekst.

Profilservice-alta-folkehøgskole-IMG_2513-SQOOP-outdoor

Fjällräven Abisko Trail Fleece og Keb Fleece/Keb fleece Hoodie

Ved å klikke på linkene under produktbildene kommer man til plagget og kan se hva som er tilgjengelig på lager av farger og størelser. Oppdateres ukentlig. Legg merke til at Keb Fleece Jacket for damer koster 1699,- veiledende. Ny damemodell heter Fleece Hoodie og koster 1999,- (den blir Prisene som vises på disse sidene er våre vanlige priser inkludert mva. I tilbud pr epost beregnes evt rabatt og prisene fremkommer ekskl mva. Senere kan kupongkode benyttes i nettbutikken for etterbestillinger som gir avtalte betingelser.

Logoen kan broderes på høyre overarm, bak på skulder eller høyre side overdel bryst.

Brodering direkte på plagg og utstyr har lang levetid og gir et eksklusivt inntrykk. I tillegg leverer vi vevde tekstilmerker som herder permanent på de aller fleste typer stoff og løse broderte merker som kan sys på manuelt. Dette vurderer vi sammen når modeller og farger er bestemt.