Abeidsbekledning

Filmassist leverer crewsupport til filmprosjekter over hele landet. Jobben skal gjøres i all slags vær. Valget falt på skallbekledning fra Fjällräven og slitesterke bukser i G1000.  Diskret profilering.

Tilgjengelighet pt i farger og størrelser kan sjekkes på produktlinkene nedenfor.
Står det tomt for ønsket farge, ta kontakt for info om når det er ventet inn til lager igjen. Det er også mulig å bestille direkte via produktlinkene. Husk da å bruke avtalekoden som gir Proshop-betingelser. Ved spørsmål, ta kontakt med Tommy.

*****

Til bedrifter har vi spesialisert oss på high-end turutstyr og fritidsbekledning med trykk, gravering og brodering. Det er kostbart – men det er høy kvalitet, holdbart – og det er gjerne en forlengelse av bedriftenes egen profil og image.

Her kan du lese mer og vår bedriftsavtale med volumpriser, profilservice og shop-in-shop-portal. Nedenfor ser du et knippe kresne kunder.

Direktebrodering
Kanskje den mest ekslusive løsningen? Ikke er det noe dyrere enn trykk, men det tåler mye mer av vask og bruk. Etter noen års erfaring med dette vet vi mye om hva som er mulig, hvilke tekstiler som takler direktebrodering, hvor det er mulig å komme til med logo, hvor stor den kan være osv. Kundene våre får alltid forslag og korrekturer i noen omganger.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev