Etterbestilling av arbeidsbekledning med eller uten profilering kan gjøres her

(14.10.21) Produktlinkene og bildene nedenfor viser noen modeller som er valgt sentralt og av avdelingene.
Ta kontakt med SQOOP v/Tommy når du skal bestille. Da får du raskt svar om tilgjengelighet og priser.  For tiden brukes FNF-brystlogo som standard – og gjerne stor rygglogo på t-skjorter. Det avtales ved bestilling.

Velg farge Deep Forest/Laurel Green for ytterjakke og hhv Black og Deep Forest/Laurel Green for ulljakke på disse linkene.

T-skjorter tilnærmet brandfarger

(24.09.20) T-skjortemodellene nedenfor er tilgjengelige for levering med profilering. Oekosertifisert bomull. Dame- og herremodell.

Korrektur merkestørrelse og plassering

(03.09.19 – b) Hvit logo med anelse tykkere strek mottatt fra logodesigner. Sees i svart farge nedenfor.

 

 

(03.09.19) Hvit logo anbefales. Logoen har spinkle elementer som vil drukne litt/virke spinklere på grovere tekstiler som feks ulljakken. Det bør vurderes å fete opp de tynneste sirklene i logoen, for denne type bruk.  Anbefalt logostørrelse for tradisjonell plassering er 55 mm bredde. Da passer den på de minste jakkene også – og størrelsen er egnet for evt montering på annet senere.

Bekledning med profilering

(25.06.19) SQOOP utarbeider forslag og tilbud på jakker inkludert påtrykk logo for levering til medlemsmøte i oktober 2019. Priser og avtaler i epost. OBS. Logotypen som vises på denne siden er foreløpig på skissestadiet og skal ikke brukes.

Denne nettsiden oppdateres med forslag til modeller og senere korrekturer på logoplassering og størrelse.

(26.06.19) Fjällräven Keb jakke i fargen Deep Forest/Laurel Green og Fjällräven ulljakke  Keb Sweater Wool i fargen Deep Forest. Se epost om priser og tilgjengelighet.

Fjällräven Keb Wool sweater: