Varm bekledning til filmcrew

I disse dager (vinter 2019) spilles det inn en ny dramakomedie fra HBO Nordic som heter UTMARK. Serien blir produsert av Paradox og en del av SF Studios. Skuespillere er Tobias Santelmann, Alma Günther, Marie Blokhus og Stig Henrik Hoff. Vi fikk i oppdrag oppdrag å levere varm bekledning til crewet og staben som jobber med innspillingen, akkurat nå i en skog ikke langt unna Oslo.

Til bedrifter har vi spesialisert oss på high-end turutstyr og fritidsbekledning med trykk, gravering og brodering. Det er kostbart – men det er høy kvalitet, holdbart – og det er gjerne en forlengelse av bedriftenes egen profil og image.

Her kan du lese mer og vår bedriftsavtale med volumpriser, profilservice og shop-in-shop-portal. Nedenfor ser du et knippe kresne kunder.

Direktebrodering
Kanskje den mest ekslusive løsningen? Ikke er det noe dyrere enn trykk, men det tåler mye mer av vask og bruk. Etter noen års erfaring med dette vet vi mye om hva som er mulig, hvilke tekstiler som takler direktebrodering, hvor det er mulig å komme til med logo, hvor stor den kan være osv. Kundene våre får alltid forslag og korrekturer i noen omganger.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev