Skogli helse og rehabilitering

Fleecejakker – arbeidstøy

(16.03.18) Jakker ferdig produsert med påsatt logo. Fjällräven Abisko Trail Fleece – farge Blue Ridge. Plassering dame- og herremodell, se bildene nedenfor.

(9/2-18) Skogli ønsker seg Fjällräven fleecejakker (Abisko Trail Fleece e.l) og vurderer med Skogli logo.  Vi ser på alternative muligheter og utarbeider et tilbudsforslag på jakker med eller uten logo.

Logoen – noen hensyn.
Det stiliserte treet i logoen har små detaljer som gjør det best egnet til å trykkes, det vil si transfertrykk som varmpresses på plaggene. Transfertrykk har kortere levetid enn direktebrodert logo som kan være en mulighet hvis logoen settes i en litt større format enn hva som er “vanlig”. Da vil detaljene i treet kunne gjengis med broderingssting.

Logoen har i dag en grå eller svart tekst – og det må vurderes hvordan lesbarheten vil bli dersom det velges mørke plagg. Det kan tenkes at logoen da bør få hvit tekst – om det kan tillates iflg evt designmanual.

Plassering på Fjällräven Abisko Trail Fleece jacket
Vi foreslår at en evt logo plasseres på venstre bryst (sett forfra). Det er ulike sømmer på herre- og  damemodell så plasseringen blir ikke 100% lik, men det forskjellen vil ikke oppfattes.

Tilgjengelighet farger og størrelser
Dette er en populær jakke som i perioder er utsolgt i noen størrelser og farger. Pr akkurat nå ser det ut til at vi kan levere antatte størrelser i fargene Svart og Blue Ridge til hhv dame og herre. For begge disse fargealternativene mangler det en eller to jakker på Fjällrävens hovedlager slik at vi evt må skaffe fra annen butikk for å få kabalen til å gå opp.

Priser
Prisforslag sendes pr epost 12/2-18

Logo 2 farger PMS

(På desktop – klikk på bildene for større versjoner)

Original logo med grå tekst:

Størrelsestabeller

Størrelsestabell abisko trail fleece

Farger på lager i noen størrelser pr. 17/2-18

Ring for å få oppdatert status før bestilling