Bli-kjent-kampanje

Hei,  hyggelig at du titter innom!
SQOOP.no åpnet dørene i august i fjor og jeg selger utstyr, klær og mat spesielt rettet mot Turfamilien, Solovandreren og Jeger og hund. Bor du på Østlandet kan du kommer innom meg i Ski og få utstyr demonstrert eller plukke opp varer du har bestilt.

OBS! Denne siden ble publisert i 2016 – og informasjonen og tilbudene er ikke gjeldende eller oppdatert

Jeg vil gi deg noe mer enn lavpriskjedene: Bedre oppfølging og en personlig prisgaranti

Ved å være medlem av SQOOP får du automatisk rabattkoder og spesialtilbud på lik linje med mange andre utstyrsbutikker. I tillegg får du muligheten til å få en bedre pris på akkurat det du har bestemt deg for å kjøpe i en annen butikk. Du tar en telefon til meg, så sjekker jeg hva min beste pris kan være. Jeg har tid. Ring (+47) 913 50 244.

Fra tid til annen kjører vi Bli-kjent-kampanje med tilbud på aktuelle produkter. Bli medlem i SQOOP kundeklubb så får du melding om nye kampanjer og utstyrsnyheter.

Hovedfoto: Credit Fjällräven. Det flotte turbildet øverst viser Fjällrävens nye telt Abisko Endurance.

Bli-Kjent-tilbud akkurat nå
(Begrenset antall og begrenset tid)

Følg med - nye bli-kjent-tilbud er underveis

Kjøp utstyr til medlemspris og få nyheter på epost

Comments are closed.