Cascade Wild Ultralett turbord – 63 gram

Bord er vel kanskje noe av det siste man trenger å drasse med seg på tur, men er det lett nok og tar nada plass så er det verdt et forsøk, tenkte vi. For det gjør noe med standarden på kokkeleringen og orden i leiren. Dette lille, hendige Cascade-bordet har vi hatt glede av nå på turer gjennom 12 måneder. Det er enkelt å sette sammen og pakke bort. I starten hadde bordet i plasten en del minne igjen fra lagring, men ved litt brekking frem og tilbake formet vi det til riktig fasong. Her er noen bilder fra årets turer, der du ser bordet i aksjon:

Dette skrev vi oktober 2019, da vi tok inn de første bordene:

For kort tid siden lanserte Cascade Wild i USA et nytt superlett turbord som er sammenleggbart og veier bare 63 gram. Bordløsningen har fått oppmerksomhet i noen toneangivende hikingnettsteder og så tok det brått av for denne lille produsenten som nå er utsolgt for alt de har produsert.

Vi fikk tak i noen bord for å teste ut før vi starter å tilby det til våre “lettvektskunder. Førsteinntrykket er bra. Dette er virkelig superlett og kjennes solid nok ut. Det skal tåle opp til 4,5 kg belastning, i følge produsenten. Enkelt å montere er det også.  63 gram er helt greit, dette kommer til å få bli med på langturer, hvis det bare overlever testturene våre nå i høst og vinter.

Enkelte ting bør ikke ligge på bakken, og dette bordet løser problemet

Skjærefjøl er ekstrautstyr. Ikke sikkert du har tenkt å bruke kniv på bordet, men skal du det finnes det altså et superlett brett som er egnet til formålet.

Bordet ble raskt utsolgt hos produsenten – så mens vi venter på neste forsyning bruker vi tiden til å teste om denne løsningen holder det den lover.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev