Første oppsetting av splitter nye Fjällräven Abisko Dome 2

Da fikk vi endelig inn de første nye Fjällräventeltene. Det er noe leveringsproblemer i starten merker vi, etterspørselen er stor og det er mange som har ventet på de nye teltene rundt omkring i verden. Vi lykkes å få kloa i Dome 2 og 3 pluss Shape 3, men det kommer flere modeller i løpet av et par uker.  Shape-teltet forsvant ut døra før vi fikk sett nærmere på det, men vi sugde tak i Abisko Dome 2 og satte det opp.

Førsteinntrykket er bra. Dette er typisk Fjällräven-kvalitet. Størrelsen på forteltene og innerteltet er faktisk bedre enn vi forestilte oss. Bra takhøyde også. Det var kurant å sette opp teltet – uten å ha lest monteringsanvisningen – men det krevdes noe tilpassinger for å få det til å stå bra. Snorene som ligger under teltet må knytes på nytt. Flere på vårt nye telt løsnet. Vi kjenner dette problemet fra Helsportteltene der alle barduner leveres “halvknytt”. Litt irriterende men vi kom oss over det.

Vi gleder oss stort til å dra på tur med dette. Det er plass til 2 liggeunderlag med noe plass mellom til for eksempel en hund av det rolige slaget eller et lite barn kanskje? Ikke nødvendig å velge 3 personers for å få plass til 2 altså. Dome 2 er 130 cm bredt i innerteltet. Dome 3 gir deg en halvmeter ekstra bredde.

Bli med i SQOOP kundeklubb. Kjøp telt til medlemspris: