Forum for Natur og Friluftsliv velger SQOOP & Fjällräven

Vårt fokus på bærekraft i råd om valg av bekledning gjør at flere profesjonelle innkjøpere velger SQOOP. De siste årene snakker alle om bærekraft og produsentene overbyr hverandre i lovnader om hvor bra ting skal bli. Men faktum er at tekstilindustrien er en av verstingene i bærekraftsammenheng, og det er mye som skal til for å endre dette. Viktigste er å få ned forbruket, og mens vi venter på det må man starte med det letteste; Fjerne skadelige giftstoffer i produksjonen.

Fortsatt bruker mange kjente merker fluorkarboner i sin skallbekledning. Argumentet er at det må til for å opprettholde vanntettheten…  Et dårlig argument så lenge det finnes merker som har funnet alternative løsninger. Fjällräven er et ansvarlig merke som har brukt mye ressurser i mange år på å utvikle kolleksjoner som gir mindre klimafotavtrykk i tillegg til å avvikle ingredienser som viser seg å være skadelige og farlige.

Fortsatt bruker mange merker fluorkarboner i sin skallbekledning. Ikke Fjällräven

Vi leverer nå bekledning til en rekke norske virksomheter som jobber i eller med naturen på en eller annen måte. Disse er kanskje over gjennomsnitlig motivert for å ivareta naturen og miljøet, men ved å velge “miljøriktig” bekledning og utstyr utgjør de et viktig ledd i kjeden frem mot miljøresultater.

SQOOP leverer Fjällräven bekledning til Forum for Natur og Friluftsliv.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *