Frysetørkede, Glutenfrie retter for turfolket

Du som er opptatt av hva du spiser har en del å velge mellom. Og det kommer mer. 

Vi er stadig på jakt etter turmat som er fri for gluten. Under ser du det vi normalt har på lager,  Ønsker du å kjøpe hele esker eller større kvanta,  send oss en epost eller ta kontakt med Tommy på telefon 91350244. Vi har også noen glutenfrie desserter som kan bestilles: Vanilje og  SjokoladeMousse, pluss energibar. Alle 3 er glutenfrie.

Husk et par ting som gir deg et bedre turmåltid

 

  1. Først av alt; Fjern og kast den lille posen (som ligger i noen av rettene). Den inneholder krystaller som gjør at maten holder seg tørr. Den må fjernes før du heller i vann.
  2. Bruk en skje som er lang nok. En vanlig skje er gjerne litt for kort til å komme helt ned i posen.
  3. Retten skal svelle og hvile 8-10 minutter før den er spiseklar. Sørg for at den fortsatt er varm da. Det finnes et neoprentrekk til akkurat det formålet.
  4. Ta med deg ditt favorittkrydder til middagsrettene. Liker du sterk mat så kjør på med krydder eller tabasco. Etter noen år med kritikk for at maten var for salt, er flere retter nå mildt krydret. Så da kan du gjerne krydre litt ekstra hvis du liker det.