15 Frysetørkede Vegetariske retter for turfolket

Du som er opptatt av hva du spiser har mye å velge mellom

Vi har plukket ut det vi mener er de beste vegetarrettene – og vi større gjerne de produsentene som har skjønt poenget – og bruker ressurser på å utvikle spesiell turmat til de som har spesielle ønsker. Resultatet er en rikholdig meny for deg som vil ha vegetariske retter. Under ser du det vi normalt har på lager. Vær tidlig ute hvis du ønsker å hamstre – noen retter blir utsolgt, spesielt inn mot sommeren og høsten.  Ønsker du å kjøpe hele esker eller større kvanta,  send oss en epost eller ta kontakt med Tommy på telefon 91350244.

Det er høysesong for turmat og det varierer hva vi har på lager til enhver tid. Ring gjerne og få satt sammen en pakke som passer deg og matcher det som er tilgjengelig. Mountain House har skiftet navn og design – og heter nå Summit. 

Husk et par ting som gir deg et bedre turmåltid

 

  1. Først av alt; Fjern og kast den lille posen (som ligger i noen av rettene). Den inneholder krystaller som gjør at maten holder seg tørr. Den må fjernes før du heller i vann.
  2. Bruk en skje som er lang nok. En vanlig skje er gjerne litt for kort til å komme helt ned i posen.
  3. Retten skal svelle og hvile 8-10 minutter før den er spiseklar. Sørg for at den fortsatt er varm da. Det finnes et neoprentrekk til akkurat det formålet.
  4. Ta med deg ditt favorittkrydder. Liker du sterk mat så kjør på med krydder eller tabasco. Etter noen år med kritikk for at maten var for salt, er flere retter nå mildt krydret. Så da kan du gjerne krydre litt ekstra hvis du liker det.