Garantert treg levering

Rask levering er ikke noe positivt i disse tider. Så lenge det råder noe usikkerhet rundt hvor lang tid Coronavirus overlever på ulike overflater tar vi våre forholdsregler, selv om det skulle strupe alt salg her på SQOOP. De siste rapportene vi har fått med oss sier at viruset kan overleve flere dager på harde overflater som plast og metall.

Sakset fra FHI.no 8 februar 2020:
“Det er ikke sikkert hvor lenge viruset som forårsaker covid-19 overlever på overflater, men det ser ut til å oppføre seg liknende som andre koronavirus. Forskning antyder at koronavirus (inkludert foreløpig informasjon om det nye koronaviruset) kan overleve på overflater fra få timer til  flere dager. Dette vil variere under ulike forhold slik som type overflate, temperatur, sollys og luftfuktighet.”

Vi har derfor startet med “treg” levering, slik at varer blir liggende 48 timer etter pakking før vi leverer til sending.

Det, sammen med et par dagers levering via Posten, skal forebygge evt kontaktsmitte via emballasje osv.  I tillegg sørger vi for god hygiene og at det er symptomfrie personer som håndterer varer du bestiller.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt på telefon. Når som helst.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev