Gloryfy solbriller og goggles. Tåler alt.

Her har du briller og googles du bør se nærmere på. Disse tåler absolutt alt og du klarer ikke å ødelegge de ved normal eller ekstrem bruk. Mange har prøvd, bare klikk innom Youtube så ser du at folk virkelig gjør det de kan for å motbevise at disse er unbreakable. Innfatningene og linsene produseres i et materiale med 100% minne som gjør at det alltid vender tilbake til opprinelig form etter at det har vært bøyd eller vridd. Legeringen holder seg myk også i sterk kulde.

Vi tar inn flere modeller beregnet på tur og jakt. Gogglesene i G3-serien er rammeløse og veier kun 68 gram. Det liker vi godt og putter disse rett inn i Ultralettkategorien vår. Vi håper du ser et design du liker og kjøper deg et par.  Det kommer flere modeller utover året.  Fra 2017 kan du også bestille med ekstra linser hvis du trenger det (det finnes ulike grader av solfilter og forskjellige farger) og få solbrillene levert med styrke.

Har du spørsmål om Gloryfy så er det bare å ta kontakt på telefon, epost eller chatten på Facebooksidene våre. Vil du bli varslet når det kommer nye modeller eller tilbud på Gloryfy så registrer deg for nyhetsbrev lengst ned på denne siden.

Disse to kortfilmene oppsummerer greit hva Gloryfy står for. Ta en titt.

.. en som tester om brillene virkelig tåler alt.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Følg med på det du er mest interessert i

Nå blir temaene friluft (utstyr, klær, mat), ultralettJeger og hund og Aarn fylt opp med flere rapporter, tester og produktnyheter. Vil du ha nyhetsbrev på epost kan du registrere deg på skjemaet nedenfor og krysse av for det du er interessert i.