Gloryfy solbriller til ekstremturer (og kaféturer)

Denne solbrillen tåler å bli tråkket på, sittet på, vridd på – og glodd på.

 

Kombinasjonen tøft design og en robusthet som ikke kan overgås – ja, da måtte Gloryfy bli vår favorittbrille på tur. En turbrille skal stå i mot mye mer enn å sitte på nesen. Den skal mistes i bekken, sittes på i bilen, bli presset nederst i sekken, ligge sammen med nøkleknippe i lommen, bli glemt igjen på biltaket, you name it. Det er kanskje derfor solbriller gjerne blir en forbruksvare som du plukker med deg fra billigstativer når du er i byen eller ute på reise.

Det behøver ikke være slik. Gloryfy er en banebrytende solid brille som skal tåle alt du utsetter den for. I vanlig bruk sier vi. Den skal tåle ALT sier Gloryfy. En google-søk på unbreakable og Gloryfy viser at folk virkelig prøver å ødelegge dem, uten å lykkes.

OK – så kan du få deg et par solbriller som ikke går i stykker. Det er bra – men det beste ved disse er kvaliteten på solfilterne og alle mulighetene du har til å velge design på brillen, linsetype – og du kan få de med styrke også hvis du har en fersk brilleseddel å legge med bestillingen.

Det finnes mange modeller i serien for tur og sport. Det er sjelden vi anbefaler folk å besøke andre nettbutikker, men i dette tilfellet gjør vi et unntak: Klikk deg inn på www.gloryfy.com – finn en modell du har lyst på, og send oss en melding med navnet på brillen. Da får du kjapt svar med pris og når du kan vente å ha brillen hos deg. Prisene ligger pr april 2017 på mellom 1200 og 1900 kroner for standarddesign. Skal du ha styrke i linsene koster det ca 3000 kroner ekstra.

Filmen under viser Gloryfybrillen og alle modeller som finnes akkurat nå. Det rases gjennom alle designene – så du må klikke pause når du kommer til en modell du vil se nærmere på: