Hold varmen på de kaldeste turene

Denne uken har vi kampanje på Fjällrävens Polar 20 og 30

Bruk kode SOVGODT20 i kassen så vises din pris. Gjelder uke 50 – 2020.

Det er ikke mye som er værre en å fryse på tur. Kulden smyger opp gjennom underlaget eller i sømmene på soveposen, og ødelegger nattesøvnen. Men det er mye du kan gjøre før du kjøper deg en ny, varmere pose – som også er større og tar mer plass i sekken eller pulken. Basic er å sove med varm lue slik at ikke all varmen forsvinner ut av “skorsteinen”. Så gjelder det vel å bruk det man har med av isolasjonsplagg som ekstralag – og sekken kan fungere som fotpose… Og en Nalgeneflaske med varmt vann isolert med en raggsokk, luner litt gjennom hele natten. Det finns også innerposer til soveposer som øker isolasjonsevnen.

På kalde vinterturer kommer du ikke utenom: Du trenger en egen vinterpose.

Og den er normalt for tung og stor til at du ikke kommer til å bruke den andre årstider. I pulken er ikke vekt og størrelse så farlig, og en syntetpose som veier over 4 kg og tar mer enn 10 liter plass selv når den er komprimert. Skal du bære posen i ryggsekk, kommer du kanskje ikke utenom en dunpose som veier mindre og tar mindre plass. Da få du med ekstra komfort, men prisen er en del høyere også. Det finnes mye å velge mellom, men vi viser her noen poser som er godt egnet til kalde vinterturer. Skal du på ekstremturer over flere dagr der du kan møte temperaturer kaldere enn 20-30 grader, bør du se etter poser med dampsperre. Da holder du posen tørr mot innvendig fukt. Inneklimaet i posen blir litt bob bob, men slike turer er ikke først og fremst koseturer…

Denne uken har vi tilbud på Fjellrevens smarte dunposer. Ta kontakt hvis du trenger mer informasjon, eller ønsker tilbud på større antall.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Klikk på bildet og registrér deg for nyhetsbrev

Lese flere artikler?

Sjekk ut disse temaene:

Aarn ryggsekker med frontsekker

Jeger og hund

Ultralett friluftsliv

B2B bedriftsavtaler - prosjekter