Jakta er i gang – bli sett i skogen

(1/10) Høst er jakttid og nå pakker jegere over hele landet sekken og gjør seg klare for nye, mektige opplevelser i skog og fjell. Kameratskap, tradisjoner, og naturopplevelser er like så mye verdsatt som kjøttvekt og antall vilt som blir felt. I tillegg er dette matauk med god samvittighet og grunnlaget for mang en festaften med god mat utover vinteren. Vi har lange tradisjoner for å høste av naturens overskudd og nå går startskuddet for årets jakt.

Det har blitt flere jegere og det har blitt flere andre som ferdes i naturen – året rundt – og det er veldig bra og det skulle bare mangle om ikke mange flere oppdager vår vakre natur og tar den i bruk.

Under jakttiden er det viktig å se og bli sett for sikkerhetens skyld. Vådeskudd og ulykker er heldigvis sjeldne her i landet og det skyldes jegerstandens praktisering av sikkerhet under utøvelse av jakt. Det er nå vanlig og påbudt i mange jaktlag at jegere skal ha på seg klær, lue eller annet med signalfarge.

For andre som ferdes i skogen på denne tiden av året vil det være bra å bruke klær med farger som synes godt. I tillegg til elgjegere er skogsfugljegere, rådyrjegere, beverjegere, revejegere, reindyrjegere og andre typer jegere på farten. Noen sniker seg mellom granleggene, andre hører du på lang vei; Det plinger kanskje i en hundebjelle. Du hører dem, men de ser kanskje ikke deg.

SQOOP selger klær, luer og hatter med signalfarger beregnet på jakt både tidlig høst og sen vinter. Er du ikke jeger men ferdes i jaktterreng i jakttiden holder det i massevis med en refleksvest på deg eller hengende øverst på sekken.

Med det ønsker vi landets jegere skitt jakt.

utstyr til jakt og trening JEGER & HUND Til Skitt Jakt >>