Klättermusen 2021 på SQOOP

Vi har hatt gleden av å samarbeide med Klättermusen i mange år, og dette “lille” kvalitetsmerket fortjener mer oppmerksomhet i Norge. Det er i øvre prisklasse –  men har sine entusiastiske tilhengere world wide, mye takket være utsøkt design tuftet på en grunntanke om bærekraft i alle ledd fra utvikling til produksjon bruk og resirkulering.

 

 

Flere av våre profesjonelle oppdragsgivere har Klättermusen i sine kolleksjoner. Gere-buksen har vært populær lenge, og skalljakker som Allgrön og Einride i kombinasjon med solide Durinbuksen og mellomlagsplagg som Njorun er gode valg for den som skal ha bekledning som holder mål og takle hard bruk.

Vi leverer alle modeller og alt utstyr i Klättermusens kolleksjon som bestillingsvarer. Det tar normalt 5 dager fra vi får din bestilling til varene sendes fra oss. Vi har også noen modeller i butikken i Ski, og får vi din bestilling før kl 15 kan vi sende samme dag. Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon om Klättermusen, hva som er på lager nå og hva som kommer neste sesong.

Her ser du noen populære modeller fra Klättermusen

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Klikk på bildet og registrér deg for nyhetsbrev

Lese flere artikler?

Sjekk ut disse temaene:

Aarn ryggsekker med frontsekker

Jeger og hund

Ultralett friluftsliv

B2B bedriftsavtaler - prosjekter

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *