Les siste innlegg fra turbloggere om alt fra barn på tur, tiurjakt, eskimoruller, høydesyke og bærtur – til mat på bål, fisketips og potesokker. Her er det noe for enhver smak og inspirasjon til deg som planlegger egne turer.

Vi samler interessante friluftsblogger på et sted og håper du finner noen du har lyst til å følge med på. Har du tips om en turblogger som fortjener en plass her, så send oss gjerne en melding eller ganske enkelt kopier adressen til turbloggen i skjemaet nederst på siden.

Siste blogginnlegg på SQOOP

Siste blogginnlegg

Innmating er godkjent av hver blogger og skribent som er med i denne nyhetsstrømmen:

Friluftsbloggere er ikke som andre bloggere

Vi tror de fleste friluftsbloggere skriver for å ta vare på minnene fra egne turer, mest for sin egen del. Det finnes noen få som tjener penger på bloggen sin, men mange er nok drevet av ønsket om å logge favoritttaktiviteten sin og formidle egne opplevelser og erfaringer på en måte som inspirerer andre.

Er du selv friluftsblogger og interessert i få publisert innlegg på Sqoop?
Skribenter og bloggere som er medlem på Sqoop kan få publisert og fremhevet utvalgte innlegg. Elementer fra innlegget benyttes i promotering av Sqoops bloggsider og vil gi deg muligheten til å nå et større publikum og få flere lesere. Du kan melde din interesse her, så sender vi deg mer informasjon.

Savner du noen på listen over Friluftsbloggere? Legg gjerne inn en adresse.
Vi sjekker linken, ser gjennom siden og plasserer den i riktig temakategori. Send gjerne også RSSfeed adresse. Takk for hjelpen.