Nye lettvektstelt på SQOOP: Tarptent fra USA

Tarptent er et anerkjent teltmerke som sys i USA. Det har vært på verdensmarkedet i mange år, og lettvektspakkere elsker disse teltene som finnes i mange utgaver. Nå brer jo lettvektsidéen om seg slik at den gjennomsnittlige turgåer også ønsker seg lettere modeller av det tradisjonelt tyngste turutstyret – men her på berget har man kanskje oversett Tarptent.  Muligens fordi kjedene ikke tar det inn fordi produksjonskapasiteten er for liten for massesalg – men entusiastbutikker verden rundt har gjerne Tarptent i utvalget sitt. Da passer det fint hos oss også. 

Flere av modellene bruker gåstaver som teltstenger – og derved presses vekten ytterligere ned – hvis du allerede går med staver vel og merke.

Vi leverer Tarptent med tett innertelt (ikke mesh) – det passer best til vårt klima

Det er kanskje en smaksak men vi foretrekker hel innerduk  fordi mesh har en tendens til å gjøre inneklimaet kaldere og mer trekkfullt. Innerduken vi leverer har et felt øverst med mesh/myggnetting. Noen vil likevel ha mesh innerduk når teltet skal brukes i varmere strøk og for å få ned totalvekten på teltet. Vi kan også levere mesh innertelt hvis du ønsker det i tillegg.

På tampen av 2017 tok vi inn noen modeller som skal testes gjennom vinteren og sommeren. Vi vil gjerne ha egen erfaring med teltenes styrker og svakheter slik at vi vet hva vi snakker om. Det samme gjelder produsentens leveringsevne – hvis kjapt ting kommer, hvor mye som finnes på lager gjennom sesongen osv.  Dette betyr at du allerede nå kan melde din interesse for Tarptent – og så kontakter vi deg når leveransene begynner å rulle inn og vi kan starte salget til norske og utenlandske kunder.

Nedenfor ser du bilder av noen av modellene.
Vi har nå tatt inn Scarp 1 og Scarp 2 og Hogback 4. Disse blir testet fremover og bilder fra turene blir lagt ut etter hvert.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev