Nye Osprey-sekker på SQOOP

SEKKER FOR LANGTUR, SVIPPTUR, SYKKEL OG LØPING

Har du planer om ny Ospreysekk i år så ta kontakt nå

 

Osprey trenger kanskje ingen nærmere presentasjon, men vi bare nevner at dette er et amerikansk kvalitetsmerke som har ryggsekker og tilbehør til alle typer turer. Du får alt fra liten lommebok til pakkeposer og treningssekker til storsekker for langtur. Vi har tatt inn den nest største sekken i dame og herreversjon (Zenith/Zena), lettvektssekken Exos i tillegg til dagstursekker og spesialsekker for løping og sykling. Fra før har vi prisvinneren og bestselgeren Atmos i 50 og 65 liter, i tillegg til Kyte.

Finn riktig størrelse med Ospreys app for smarttelefon. Se omtale og linker lenger ned på siden.

Vi kan levere alle Ospreymodeller – og finnes modellen du søker på et sentrallager i Europa tar det normalt ikke mer enn 3-5 dager før du har den hos deg. Under ser du noen modeller. Har du ønske om andre modeller, størrelser eller farger så ta kontakt.

Osprey størrelsesguide – ta bilde av deg selv og finn riktig sekkestørrelse med denne appen Det er så vidt vi vet ingen andre som har denne smarte løsningen. Appen finnes for android og apple, koster ingenting og du kan laste de ned her:

OSPREY-RYGGSEKK-STØRRELSE-APP-AT-SQOOP

Følg med på det du er mest interessert i

Nå blir temaene friluft (utstyr, klær, mat), ultralettJeger og hund og Aarn fylt opp med flere rapporter, tester og produktnyheter. Vil du ha nyhetsbrev på epost kan du registrere deg på skjemaet nedenfor og krysse av for det du er interessert i.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev