NYHET: Aclima Wool Layering System

I dag lanserte Aclima et nytt konsept for inndeling av ullkolleksjonen. De tradisjonelle kvalitetene om Woolnet, Woolshell,Warmwool osv eksisterer fortsatt, men nå legges det på en tydelig merking som viser hvilket lag kvaliteten anbefales for.

Målet er å enkelt kommunisere fleksibiliteten ved å kle seg i flere lag, verdien av å kjøpe de riktige plaggene, og å fremheve ullens unike egenskaper.

 

Samtidig reduseres antall emballasjevarianter, noe som gir en mer bærekraftig emballasjeproduksjon

Her er oppskriften fra Aclima

Wool Underwear
Innerst mot huden er ull helt perfekt, det holder på varmen selv om du blir våt og det tørker fort. Ull har også en bakteriehemmende effekt som gjør at lukt og bakterier ikke setter seg så lett i tøyet. Det er spesielt kjekt når man er på tur, med mindre muligheter for å skifte tøy ofte og vaske klær der man er.

1st Wool Layer
Innerst mot huden utenpå undertøy bør man ha noe som varmer godt, er mykt og som sitter tett på. Ull transporterer bort fukt fra kroppen, isolerer godt og regulerer temperaturen. Velg ull etter hvor aktiv du skal være – skal intensiteten være høy kan en fint velge tynnere ullbekledning enn om intensiteten er lavere.

2nd Wool Layer
Det midterste laget skal isolere og holde på varmen fra det innerste laget. Her kan en også variere tykkelse etter hvor kaldt det er og hvor aktiv en skal være. Skal du gå i fjellet er et tips å ha en ekstra ullgenser liggende i sekken som kan tas frem om nødvendig.

3rd Wool Layer
Det ytterste laget bør beskytte mot vær og vind. Det bør ha et ytterstoff som er slitesterkt og skal holde på varmen fra de andre lagene inne. Husk at det også skal være luft mellom lagene for best mulig effekt.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Klikk på bildet og registrér deg for nyhetsbrev

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *