Nyhet: Fjällräven Bergtagen Lite Eco-Shell

Eco-shell plaggene til Fjällräven er noe av det beste som finnes av skallbekledning, og nå kommer det en lettere variant godt egnet for deg som skal bevege deg raskere med lettere vekt på ryggen. Lite Eco-shell består av bukse og jakke. Jakken har Bergtagens formsydde passform og enkle design som minimerer risikoen for at jakken hekter seg fast i kritiske klatrepartier. Elastisk og ventilerende trelags Eco-Shell beskytter mot vind og vann, og er lett å komprimere i en ryggsekk. Stoff laget av resirkulert polyester med PFC-fri impregnering.

Buksen er tre-lags som gir god beskyttelse mot været, og er enkle å pakke med seg. Det lette og smidige i Eco-Shell og formsydde snittet gir behagelig bevegelsesfrihet, mens det enkle designet holder vekten på buksene lav og minsker risikoen for at de henger seg fast når det virkelig gjelder. Perfekt forsterkningslag som er enkelt å ha på seg hvis været plutselig skifter. Utstyrt med RECCO sendere.

Dette produktet inneholder Eco-Shell, Fjällrävens unike, vanntette skallmateriale med impregnering fri for fluorkarboner. Med disse jakkene og buksene kan du nyte regnværsdager uten selskap av skadelige kjemikalier.

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon om Lite Eco-Shell. Husk at slike plagg må reimpregneres, og at det finnes gode løsninger som også er frie for Flurokarboner. NikWax og Fjällrävens egne spray er trygge valg.