Portable gasskjøkken for hjem og fritid

Due to Stripe-policy we are not allowed to sell Cooking equipment online (“toxic, flammable, radioactive”)  If you want to order these products please contact your local SQOOP-store.

 

Vi leverer lette, effektive gasskjøkken designet for å ha med seg på tur, men de kan like gjerne brukes hjemme som et supplement til komfyren eller utegrillen.

I disse tider hvor strømprisen subber taket, er det kanskje en idé å supplere med gass når du lager mat?

Men la det være sagt; Det skal en del til for at det lønner seg å bruke gass, hvis du regner inn prisen på et nytt gasskjøkken. Men hvis du allerede har et slikt kjøkken, eller uansett skal anskaffe ett til turer, kan det være gunstig.  Modellene nedenfor bruker vanlige turgassbokser fra Primus (eller andre merker), med unntak av den røde Atle II. Den leveres med slangekobling for påfyllbare gassflasker. Alle kan utstyres med adapter slik at du kan bruke vanlig “grillgassflasker” som du kjøper og bytter på for eksempel bensinstasjon eller byggevarehus. Det kan være aktuelt om du ønsker å bruke gasskjøkkenet hjemme eller på hytta, utendørs – permanent eller mellom turene dine.

Lenger ned på siden finner du filmpresentasjoner av Primus gasskjøkken.

Ta en nærmere titt på Primus gasskjøkken

 

Kjøpe større antall?

Da kan du be om Proshopavtale på SQOOP. Ta kontakt her.