Klättermusen

Klättermusen er et upcoming brand som har markert seg med stilrent, skandinavisk design og fokus på bruksegenskaper og minst mulig miljøpåvirkning. Plaggene er relativt kostbare, men økende etterspørsel viser at de er på rett vei. Selskapet er etablert i Åre i Sverige og har gode og effektive logistikkrutiner som gjør at vi kan levere mye og raskt hvis det er nødvendig.

Vi leverer alt av Klättermusen bekledning, utstyr og sekker.

logo-klattermisen-SQOOP-outdoor-Norway

klattermusen-fjorgyn-anorak-at-sqoop-outdoor

“Vi älskar friluftsliv, att vara ute är det bästa vi vet”.

“Vi, det är ett gäng friluftsentusiaster i Åre som i mer än 30 år försökt hitta egna, innovativa lösningar som förbättrar din upplevelse utomhus.

Att inte tänka och göra som alla andra har varit en del av vår själ sedan starten, vi har alltid gått vår egen väg för att hitta ekologiskt hållbara produkter med innovativ design”

Vår erfaring er at Klättermusen jobber seriøst med bærekraft og holdbarhet og at deres prioriteringer kan identifiseres i det enkelte plaggs miljøprofil.

klättermusen-sylarna-at-sqoop-outdoor

Aktuelle produkter fra Klättermusen
Klättermusen har et bra utvalg av turjakker og bukser i tillegg til sekker og bagger. Designet med assymetrisk glidelås er på mange av modellene er det du først legger merke til. Når man går plaggene nærmere etter i sømmene oppdager man at dette er tekniske turklær på høyt nivå. Laget helt og holdent uten fluorcarboner, sølvsalter eller annet som kan ødelegge og forurense vår felles interesse: Naturen. Miljøet. Kloden.

Bestselgere akkurat nå er buksen Brage og jakken Einride som finnes i herre og damemodell – og kan være tilgjengelig i større antall på relativt kort varsel.

Vi leverer det du trenger til rett tid med effektiv logistikk og god prosjektledelse
Klättermusen har høy kvalitet i alle deler av sin virksomhet og sammen med våre prosjektrutiner kan du forvente kvalifisert rådgivning, god produktkunnskap, tett oppfølging og levering til rett tid. Hovedlageret ligger i Bromma, Sverige – og det tar normalt 2-3 dager fra bestiling til vi har varene her hos oss. Legg på en til to uker så kan vi ha en større leveranse levert hos deg. Inkludert tilbudsarbeid, forslag, skisser, korrekturer, produksjon med påtrykk, pakking og frakt.

Ta kontakt her for informasjon om tilgjengelighet, leveringstider, produksjonspriser – og uforbindtlig tilbud på Klättermusens produkter.