Sekken som aldri er baktung

Aarn ryggsekk med frontsekk gir bedre vektfordeling
En tradisjonell sekk er baktung uansett hvordan du pakker den. Aarn flytter noe vekt frem og sekken føles lettere å bære. Frontsekkene er ikke i veien for sikten ned når du går heller, du ser greit ned mellom dem.

Aarnsekkene med frontsekker har eksistert i mange år, først som spesialsekker for fjellklatrere og senere har vanlige turgåere og fjellfanter verden over trykket sekkene til sitt bryst, bokstavelig talt. Vi på SQOOP oppdaget Aarn ved en tilfeldighet for snart 4 år siden og har etter det påtatt oss oppgaven å være fanebærere for merket i Norge. Det betyr at vi har etablert et Aarnsenter i Ski der vi tilbyr Aarnbrukere bistand med deler, utstyr og råd, i tillegg til at vi selger alle Aarnmodeller som tas inn til Norge.

Dette systemet er ikke nytt. Det er bare vi i Norge som henger litt etter

Å kjøpe spesialtilpasset Aarn hos SQOOP er lett:
Bestill sekk, frontsekk og utstyr nå, og skriv “Ring” i kommentarfeltet, så får du en telefon i løpet av kort tid

Handler du Aarn hos SQOOP er det bolt on. Det er noen tilpassinger og deleskift som skal til for at en komplett Aarn skal passe deg slik at du blir fornøyd. Det ordner vi som er del av pakken. Det vil si skifte klips, hoftebelte, justere rygglengder og belte, montere på frontsekker. Det er ikke vanskelig, men det må gjøres for at du skal få full glede av sekken. Når du har bestilt kontakter vi deg på telefon for å få opplysningene vi trenger.

Vi har størrelser fra 22 til 94 liter – alt fra treningssekker til heavyloadere

I Aarnkolleksjonen finner du blant annet en lettvektsserie med tynnere stoff og litt spinklere løsninger – men likevel solid nok til røff bruk i høyfjellet og om vinteren. Her ser du noen av modellene:

Her finner du alt av Aarnsekker og utstyr:

crossing aoreotea eef + PJ

Foto: Eef de Boeck og Per Jonas Strand

Aarnsekker fra SQOOP har akkurat gjennomført The Great Himalaya Trail

Vi har hatt gleden av å kjenne guidene Eef de Boeck og Per Jonas Strand i noen år nå, og de hadde god erfaring med Aarn fra sine turer på New Zealand. I forbindelse med en touchdown med Guideoppdrag i Norge kom vi i kontakt og etter hvert ble det til at de kjøpte Aarnutstyr pluss litt annet utstyr til ekspedisjonene sine hos oss. Siste prosjekt var The Great Himalaya Trail (her kan du lese om denne fantastiske turen, og se deres utstyrserfaringer)

Vil du følge med på nyheter om Aarn? Kryss av for det som interesserer deg, skriv inn epostadressen din og klikk "send"