Siste nytt om Aarn sekker og frontsekker

(Januar 2018) Det kan virke som Aarn har armene fulle med å levere nok sekker – men vi ser at det er en del nye ting på gang også. Spennende saker –  for Aarn er drevet av innovativ produktutvikling der fokuset ligger på løsninger som gjør turene bedre. Det liker vi. Alle produktbildene i denne posten er tatt av Aarn Design Ltd, New Zealand.

 

Sekkeløsningene selger mer enn bra. Men Aarn tilfører stadig forbedringer.

 

Man skulle tro det ville være naturlig å hvile på laurbærene – men Aarn jager stadig etter mulige forbedringer i designet på sekkene sine.  Vi har de siste 3 årene sett 3 generasjoner hoftebelter, nye versjoner av frontsekkene og flere av sekkemodellene er endret. Og det er mer nytt på gang. Helt nytt:

Ny sekkemodell – liten, tight og med spesialiserte frontsekker
Vi har bare sett bilder av en prototype, “og vent det kommer flere bilder”, skriver Aarn – og ut i fra det vi kan se blir dette en ny, superlett treningssekk med frontsekker som ikke er festet til hoftebeltet.  Kanske en ny modell av Marathon Magic 22/33?

Waterwizard – “Regnfrakken” som er skreddersydd for å tres utenpå person, sekk og frontsekk er i salg i flere land nå, og vi har bestilt opp en prøve for å se nærmere på om dette er noe å tilby våre europeiske kunder.

rn-waterwizard-SQOOP-outdoor-Norway-News

Nye turstaver med vinklet håndtak 
Vi har foreløpig bare sett bilder og lest omtalen av disse nye stavene – men de får skryt – og som med mye annet fra Aarn: Noen rynker på nesen, inntil de får testet det selv. Kommer det fra Aarn kan vi være trygge på at det er løsningen på et problem. Det tar bar elit tid for folk flest å oppdage det.

Aarn-prototype-poles-SQOOP-outdoor-Norway-News

Nye lettvektstelt i 1, 2 og 6 personersutgave
Disse har vært på lanseringslisten til Aarn i et par år nå, og vi har sett bilder fra turer med ulike prototyper. Det finnes også materiallister, mål og andre spesifikasjoner på hva vi kan vente oss – så det næmer seg kanskje en lansering?

Aarn-tent-prototype

Universal frontsekk for kamera
Denne skal kunne brukes på alle sekker som har brystrem og hoftebelte – også andre modeller enn Aarn. Spennende nyhet for den som vil ha foto og filmutstyret lett tilgjengelig underveis. Vi har ikke sett disse live foreløpig, men kommer tilbake med omtale når vi vet mer.

Aarn-Camera-Balance-Bag-SQOOP-outdoor

Nye hoftebelter 2018
Nå kommer det inn nye hoftebelter som ikke like de gamle og det må tilpassinger til på noen sekker. Vi leverer nye sekker med nye belter ferdig montert. Skal du etterbestille belte nå så informér om hvilken sekkemodell du skal bruke det på, så tar vi en prat om hvordan det skal monteres.

Hvordan montere nye hoftebelter på sekker med Load transfer Tubes
Her kan du se et eksempel.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev