Slik forbereder vi Aarnsekken din for nye eventyr

Den har ligget noen uker på lageret i NewZealand, før det tok turen i container over det store havet. Sikkert stuet sammen med mange andre Aarnsekker og tilbehør. Sikkert dårlig med sollys og frisk luft på den turen. Så da gleder den seg nok veldig til at du pakker den opp og gjør den klar for tur 🙂

Men før det har den blitt håndtert her på SQOOP slik at den skal fungere best mulig for deg på turene dine.

Mye av dette er en selvfølge kanskje, i hvert fall for deg som kjøper en Aarn, men for oss som har satt vår ære i å levere gode Aarnsekker er det noen grep som må gjøres før du får den hjem til deg.

Det finnes flere generasjoner Aarn ryggsekker, frontsekker og tilbehør – og vi må sørge for at det du kjøper passer sammen.
For det gjør det sjelden rett ut av boksen.

  • Klips mellom frontsekk og stropp fra skulderreim
  • Glidefeste mellom frontsekk og skulderreim
  • Størrelse hoftebelte justeres
  • Størrelse hoftebelte – skifte til S,M,L som passer sekkemodellen
  • Rygglengde – grovjusteres til dine mål

Klipsene på brystreimene må som regel skiftes for å passe frontsekkene du kjøper. Og glidesystemet på skulderstroppene må tilpasses frontsekkmodellen. Og når vi da først er i gang med å tilpasse justerer vi gjerne rygglengden og hoftebeltet slik at den matcker opplysningene vi får av deg når du bestiller. Eller som vi snakket om på telefon. For mange av Aarnkundene våre ringer både før og etter de har kjøpt.

Det er bare hyggelig, fortsett med det.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev