SQOOP Ekspedisjons-kolleksjon 2023

Når du skal utføre en jobb under ekstreme værforhold skal ikke bekledningen utfordre din egen sikkerhet. Her viser vi modeller som velges av våre mest værutsatte oppdragsgivere. Vi leverer bekledningspakker til bedrifter, og våre typiske oppdragsgivere er guider, oppsynspersonell, helikopterpiloter, fjellstuer og andre som har sitt virke i naturen og har strenge krav til bekledning og utstyr.

Hvis din virksomhet ønsker tilbud med forslag til modeller som er tilgjengelig for levering nå, vennligst ta kontakt her.

photo_cred_klattermusen-fw18_19-b2b-SQOOP-outdoor-Norway

Klättermusen Brede Ekspedisjonsjakke

Vår kraftigste skalljakke som benyttes av profesjonelle guider.  Typisk bruk er vinter, ekspedisjoner, redningsoppdrag og ekstra værutsatte turer. Godt egnet for egen merking og ekstra reflekser (som vi monterer)  Brede 2.0 har en passform som gir mulighet for å ha varme klær under, og jakken har innvendige og utvendige stormklaffer som beskytter glidelåsen. Lukkingen er tilpasset for bruk med votter, og jakken er Duracoat™-forsterket mot slitasje på utsatte områder. Innvendig har den i tillegg et fleksibelt snøskjørt med silikonkant, noe som gir tildekning når du er i full bevegelse. Kombinerer du den med selebuksen Freke Salopette, får du en komplett turdress på ekspedisjonsnivå. Stoffet er 3L Cutan® Super Stretch, og jakken er fluorkarbonfri.

Fjällräven Bergtagen Eco-Shell

Lettere, teknisk skalljakke i formsydd passform og stretchy, stille materiale med maksimal bevegelsesfrihet i bratt terreng.
På samme tid har du også god beskyttelse mot regn, slaps, snø og sterk vind. Vanntett, pustende Eco-Shell. 100 % polyester (delvis resirkulert). Fluorocarbon-fri impregnering. Forsterkninger i aramid-basert Corylon i sidene og på albuer. Justerbar hette med plass til hjelm. Vannavstøtende toveis glidelås med beskyttende klaff på innsiden. Ventilerende glidelås i sidene. Brystlommer med glidelås. Nettinglommer inni brystlommene. Borrelåsjusteringer på ermet rundt håndleddene. Snørejustering langs kanten. Glidelåsdrager for lett bruk med hansker på. RECCO-markør.

Fjällräven Bergtagen Eco-Shell Jacket MOUNTAIN BLUE kjøper du på SQOOP outdoor (SQOOP.no)

Klättermusen Brage 2.0 Jacket

En kraftig skalljakke som er forsterket med Duracoat™ for ekstra slitestyrke Den er fluorkarbonfri og laget av Oculus® som er 100 % resirkulert polyester (Pertex® Shield Revolve), og vevet i stoffet er elastisk og fleksibelt. I tillegg er den utstyrt med et avtagbart og justerbart pudderskjørt. Det finnes selebukse i samme kvaliet: Brage Salopette.

Klättermusen Brage 2.0 Jacket M's kjøper du på SQOOP outdoor Norway - SQOOP.no

Klattermusen Freke Salopette (BIB, selebukse)

Freke 2.0 er det foretrukne valget til profesjonell bruk i arktiske omgivelser, og denne nye modellen er noe lettere enn forgjengeren. Med fullengdes sideglidelåser, flere lukkemekanismer og integrerte gamasjer kan Freke 2.0 tilpasses for allslags bruk. Stoffet av 3L Cutan® og de tapede sømmene sørger for at du holder deg tørr, mens forsterkningene tilfører ekstra slitestyrke. Freke 2.0 er et fluorkarbonfritt produkt. Kombinér Freke med jakken Brede 2.0 Jacket for å få et komplett sett på ekspedisjonsnivå.

Fjällrävens polarbekledning

Med robust, varm selebukse i kombinasjon med Parka er man godt rustet mot  heftig, kaldt vær. 

Polar Parka Slitesterk og varm dunparkas i anorakkmodell med forsterkninger i G-1000 foran på ermene og bak.  God vidde gjør den lett å trekke over vanlige skallplagg. Polar BIB  er en varmt fôret vinterbukse for krevende turer i arktisk klima. Sydd i slitesterkt G-1000 Original og G-1000 HeavyDuty og fôret med Supreme Microloft-fyll.

Tilbehør

Vi leverer ekspedisjonsbekledning fra innerste til ytterste plagg, utstyr og tilbehør.  Her er et utvalg av populært utstyr for krevende bruk. Har du eller bedriften du jobber i et spesielt behov, ta kontakt for forslag og tilbud.