Gloryfy solbriller – tåler de virkelig alt?

Er de virkelig så “Unbreakable” som produsenten hevder?

 

Brillens unike egenskap er at den er laget i et materiale som ikke kan brekkes eller knuses. Det samme er linsene. Dette trigger naturlig nok folks ødeleggelseslyst, og Gloryfy blir nå utsatt for grusom behandling verden rundt. Er de virkelig Unbreakable, som produsenten reklamerer med?

Vi tror de kan ødelegges
Spent fast i en skrustikke og utsatt for vinkelsliper eller metallbor? Vi har ikke testet det, men føler oss sikre på at disse brillere ikke tåler ALT. Men vi har testet å trå på dem, sittet på dem, mistet dem i asfalten osv – det vil si normal bruk – og det du kan forvente at skjer med brillen din før eller senere. Og alt det tåler de fint faktisk. Kjører du over brillen ved et uhell, spretter delene fra hverandre og kan lett settes sammen igjen. Ikke dårlig.

Robustheten har fått mest opmerksomhet, men dette er først og fremst en veldig god solbrille
Linsene har høy kvalitet og du får ulike filtertyper. Det er svært mange design å velge mellom, fra ultralette sportsbriller til litt tyngre fritidsbriller. Vi leger ikke ut mange design i vår nettbutikk, men skaffer deg paret du vil ha. Trenger du briller med styrke kan vi levre deg også. Ta kontakt for mer informasjon

Overraskende lav pris
Du får en Gloryfy fra 1200,- og oppover. De fleste ligger på rundt 1500,- og det er et bra pris for en så god brille.

Som turbrille og fritidsbrille er disse et godt valg
Du som er mye på tur trenger et par briller som ikke går i stykker. Plukk deg ut et par du liker så har du turbrille i mange, mange år fremover.

Her ser du noen av våre favoritter. Alle modellene finner du på gloryfy.com. Plukk deg ut en modell du liker og kontakt oss, så har du den i posten i løpet av en ukes tid.