Turene blir aldri helt de samme etter dette

Det har sin sjarm å sitte rett på bakken. Men savnet av en ok sittestilling gjør at man gjerne havner i horisontalen på liggeunderlaget «for å strekke ryggen». Savnet av en god sitte og hvilestilling i pausene øker med lengden på turene, og med årene. En eldre kropp forlanger mer hvile og bedre hvile.
Vår erfaring er at tiden med celleplastunderlag er forbi. En god natts søvn er gull verdt, også på tur – og da må det oppblåsbart til. Det er ikke så mange år siden det kom noen nye typer med meget bra komfort, ultralett vekt og god isolasjon. Og som ikke tar mer plass i sekken enn en melkekartong.

Godt liggeunderlag er halve overnattingsturen, den som har ligget vondt noen netter kan skrive under på det.

Nå er det altså mulig å ta komforten et langt steg videre. Turstoler har det vært mulig å få tak i lenge, men nå har det kommet superlette, sterke og sammenleggbare stoler som brukes sammen med liggeunderlaget. Og det virker – det vil si det er skikkelig godt å sitte å. Og det tåler å bli brukt. Vi har alltid storkost oss på tur, men nå er leirlivet blitt enda bedre.

Sjekk ut denne løsningen som vi nå kan levere fra superlette sommerunderlag på litt over 300 gram opp til tykke, isolerte vinterunderlag. Alle er oppblåsbare og fungerer perfekt sammen med en ultralett stol.

Denne korte filmsnutten er tatt på en tur i juni, og du ser hvor lett underlaget pumpes opp – og hvordan det er å sitte på liggeunderlaget når det er montert i en stol.
Får du lyst på denne løsningen selv, så vet du hvor du finner oss.