Turutstyr for motorsyklisten

“Explore at day – enjoy at night”

– ikke langt unna en god leveregel for motorsyklisten på tur, men kanskje et stykke unna virkeligheten for mange

 

Denne artikkelen er til deg som vil ha komfortable stopper og overnattinger utenfor allfarvei eller på campingplasser, uten for mye fikling og uten å lesse ned sykkelen med utstyr. Halvdårlig utstyr som festivaltelt, filtsovepose, engangsgrill og sitteunderlag gjør pausene dårlige og kveldene enda værre.  Her får du tips om utstyr som passer for deg som kjører alene eller i flokk – og for deg med en  bakpå.

Utstyr som gjør at du kan pause og overnatte komfortabelt – hvor som helst

Hilleberg Unna

Denne turpakken tar liten plass, veier under 5 kg og gir deg beste komfort

Da har du et telt som er enkelt å sette opp, det takler alt som kommer av vær og det kan åpnes helt. I tillegg har du det som skal til for å sitte behagelig og sove godt. Da er det meste gjort for at pausene skal bli gode, uansett om det er på en tilrettelagt plass eller langs en øde fjellovergang.

Mat underveis – også hvor som helst

Med riktig utstyr er det fort gjort å lage seg et godt måltid varm mat. Dette oppsettet er både lett, tar liten plass, er enkelt å bruke – og blant det beste du kan få av turkjøkkenutstyr:

Utstyr som kan være kjekt å ha med seg

De finnes mye fancy utstyr skreddersydd for motorsyklisten
Men det er ikke nødvendig å finne opp hjulet på nytt. Det finnes så mye bra turutstyr på markedet at det ikke er nødvendig å gå for løsninger bare fordi det har Moto i fornavnet. Utstyret vi har anbefalt i denne artikkelen er utstyr laget for “vanlige turer”.

Kombinere med en avstikker til fots?

Du kan antagelig bruke hva som helst av svipptursekk bare den får plass i en sideveske –  men vi har noen alternativer som både har et godt bæresystem, god lufting i ryggen og ekstremt lav vekt. Se spesielt på Aarn – der har du plass til fotoutstyr, solkrem, solbriller, mobil osv lett tilgjengelig i frontsekkene.

“Komfort er viktigst – og vekt og volum kommer langt opp på prioriteringslisten

Helt øverst på vår ønskeliste står et skikkelig bra telt, som er kjapt å sette opp og som ikke er som å krype ned i en kjeller. Det må ikke være natti natti med en gang man slenger ryggen nedpå. Så må det være med en stol. Ja, en stol. Vi er for gamle til å sitte med beina i kors på bakken. Det neste som skal være superkomfortabelt er liggeunderlaget – eller madrassen som vi gjerne vil kalle det vi ligger på. En god natts søvn kan ikke overvurderes.” 

Vi leverer alt av utstyr, klær og mat til turene dine. Vil du ha forslag og tilbud på en pakke så ta gjerne kontakt.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev