Vinnere på årets ISPO-messe i München

ISPO er verdens viktigste innkjøpsmesse for outdoorbransjen der vinterprodukter som ventes lansert kommende høst og vinter presenteres

Hovedbildet på denne siden viser en av årets kategorivinnere, en av de gjeveste utmerkelsene man kan få i konkurranse med produkter fra verdens fremste produsenter. Sykkelen er en batteridrevet offoader. Ikke sikkert vi liker å møte disse utenfor allfarvei, men skal du først kråsse offroad så gjør det gjerne med noe annet enn fri eksos.

Vi tok en sniktitt inn i bildesamlingen som viser hvem som vant gull, heder og ære på årets vintermesse som gikk av stabelen i slutten av januar 2018.

Av “våre” merker så nevner vi at Fjällräven vant priser for sin nye bukse Keb Touring og sekken som heter Lappland Hiker. Begge disse vil vi stifte nærmere bekjentskap med neste vinter.

Vi finner også merker som Devold, Jack Wolfskin, Mammut, Primus, Ecco, Hydrapak og Tentsile på vinnerlisten. Her er bilder av flere av vinnerproduktene. Noe av dette kommer vi til å ta inn neste vinter:

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev