FRILUFT

TURUTSTYR TURKLÆR  TURMAT

Friluft på SQOOP er utstyr, klær og mat

for deg som liker å innrette deg godt på tur

Her finner du bra utstyr som fungerer på tur, klær med både tekniske og etiske egenskaper og et bra utvalg av turmat blant annet vegetar og glutenfrie retter. Vi håper du stikker innom SQOOP når du skal ha noe til din neste tur.

Shop i kategorier

Snarvei til alle underkategoriene ser du i hovedmenyen øverst under Friluft

Du er kanskje også interessert i disse kategoriene?

Les siste på Friluftsbloggen

Turrapporter, tester, nyheter fra SQOOP Friluft ser du her

Lese om Ultralett friluftsliv, Aarnsekker fra New Zealand eller utstyr til Jeger og Hund? Du finner alle innlegg her.

Del dine opplevelser – inspirér andre

Titt innom oss på Facebook. Et turbilde sier mer enn 1000 ord.

Skal vi skrive til deg når det kommer noe nytt fra Friluft? Registrér deg her.

 Når vi velger hva vi skal ta inn av turutstyr, turklær og turmat gjør vi det enkelt; Vi tar inn det vi selv mener er bra og som vi vet er bra. Bra turutstyr, turbekledning og turmat er viktige bidrag til vellykkede turer. Nå mener vi at man ikke trenger mye utstyr for å ha det bra på tur, men noe bør man ha og noe må man ha, spesielt hvis man utfordrer elementene.

Når vi jobber med innkjøp tenker vi på hva barnefamilien trenger på de korte turene, hva solovandreren som skal krysse Grønlandsisen har behov for, hva du trenger som ikke har vært mye ute men som vil prøve, utstyr til de som skal prøve seg på vinterovernatting i telt for første gang. Vi tenker på mange, og har like ofte nybegynnere innom som erfarne turfolk som vet hva de skal ha og vil ha det beste. Uansett hva du skal ha til din neste tur så titt innom oss eller ta en telefon. Vi jobber med dette fordi vi elsker turlivet – og det å få bidra til at andre har det bra på tur, det er en skikkelig hyggelig bonus.