Fjällräven – klassisk, innovativ med stor appel

Fjällräven er en sterk, svensk merkevare som har ekspandert til alle verdenshjørner, mye på grunn av klassiske Kånken som har banet vei. I Norge har merket høy status og er kjent for å levere klær og utstyr som er gjennomtenkt, har høy kvalitet og er tuftet på en grunntanke om bærekraft og holdbarhet. Vi har et nært samarbeid med Fjällräven og god oversikt over hva som er tilgjengelig nå og  hva som kommer flere sesonger fremover i tid.

Vi leverer alt av Fjällräven bekledning, utstyr, soveposer og sekker. Hovedlageret ligger i Lillehammer og det tar normalt 1 dag fra vi bestiller til vi har varene på døren. Legger du på én uke eller to kan vi levere et større parti hos deg – inkludert tilbudsarbeid, forslag, korrekturrunder og produksjon med påtrykk.

Ta kontakt for forslag, informasjon om tilgjengelighet og uforbindtlig tilbud på Fjällräven, med eller uten din egen logo. Send en epost eller ring 913 50 244 og spør etter Tommmy.

Aktuelle produkter fra Fjällräven
Klær i Fjällrävens tekniske bomullsblanding G1000 er klart mest etterspurt, som Keb-, Abisko- og Bergtagen kolleksjonene. Men også klær med membranen Eco-Shell er populær, selv om disse plaggene er relativt kostbare.

På utstyrssiden er tursekker populært sammen med soveposer og telt. I 2016 lanserte Fjällräven 16 nye teltmodeller som det har vært mye interesse rundt. Og så Kånken, selvfølgelig. I flere størrelser og alle regnbuens farger.

Her ser du et utvalg av det vi leverer av Fjällräven klær

Fjellreven-numbers-83242-SQOOP-outdoor

Fjellreven-PBXU6295-SQOOP-outdoor

fjellreven.high-coast-at-SQOOP-outdoor-F27084_0

SQOOP-outdoor-Kånken-foto-credit-fjallraven-fw14_kiruna_52

Vi leverer det du trenger til rett tid med effektiv logistikk og god prosjektledelse
Fjällräven har høy kvalitet i alle deler av sin virksomhet og sammen med våre prosjektrutiner kan du forvente kvalifisert rådgivning, god produktkunnskap, tett oppfølging og levering til rett tid.

Ta kontakt her for informasjon om tilgjengelighet, leveringstider, produksjonspriser – og uforbindtlig tilbud på Fjällrävens produkter.