Flere som velger gunstig bedriftsavtale

Denne uken har vi levert turbekledning og sekker til et av landets største entreprenørselskaper og TV3s program “Luksusfellen”
Det er en ære å få levere høykvalitetsprodukter til kresne bedriftskunder og vi takker for tilliten. Dette er klær og utstyr som koster mye og kun det beste er godt nok i alle faser av slike prosjekter. Vi gjør det vi kan for å levere ryddige prosjekter kjapt – og alltid i henhold til avtalt pris og kvalitet.

I tillegg til å levere klær og utstyr med egnet profilering tilbyr vi bedriftsavtale med volumpriser kombinert med mulighet for gunstige ansatte-betingelser.

SQOOP-outdoor-profilservice-logomerker-kunstlær-IMG_7465

Til bedrifter har vi spesialisert oss på high-end turutstyr og fritidsbekledning med trykk, gravering og brodering. Det er kostbart – men det er høy kvalitet, holdbart – og det er gjerne en forlengelse av bedriftenes egen profil og image.

Her kan du lese mer og vår bedriftsavtale med volumpriser, profilservice og shop-in-shop-portal. Nedenfor ser du et knippe kresne kunder.

Direktebrodering
Kanskje den mest ekslusive løsningen? Ikke er det noe dyrere enn trykk, men det tåler mye mer av vask og bruk. Etter noen års erfaring med dette vet vi mye om hva som er mulig, hvilke tekstiler som takler direktebrodering, hvor det er mulig å komme til med logo, hvor stor den kan være osv. Kundene våre får alltid forslag og korrekturer i noen omganger.

Kjenner du en bedrift eller en arrangør som kan ha interesse av å få Fjällräven, Klättermusen, Mammut, Jack Wolfskin eller andre brands levert med egen logo? Tips gjerne oss – så skal vi følge opp på beste måte.