Bedriftsavtale

SQOOP B2B

Vi leverer klær, utstyr og mat gjennom en bedriftsavtale som gir deg gode betingelser, ryddige prosjekter og rask levering. Vi har spesialisert oss på merker der vi har grundig kunnskap om produktenes bruksegenskaper og hva som kommer av nyheter og blir tilgjengelig fremover. 

Vi samarbeider med Fjällräven, Mammut, Klättermusen og Jack Wolfskin på bekledning, og leverer blant annet til fjelloppsyn, flyselskap, turarrangører, turguider, leirskoler, fjellstuer, ansatte i reindriftsnæringen og en rekke andre bedrifter og arrangører som er opptatt av kvalitet, etikk og miljø. Her er noen referanser.

Profilservice

Klær og utstyr med alle typer påtrykk av logo og budskap.  Transfer, brodering, tekstilmerker, gummimerker, skinnmerker, gravering og silketrykk  Les mer om vår Profilservice og Fjällräven profilservice

Prosjekt

Klær, utstyr og mat i et større volum til prosjekt eller som løpende avtale med supplering via Shop-in-Shop.  God oversikt over tilgjengelighet, nyheter og hva som kan bestilles neste 12-18 måneder. Les mer om Prosjektleveranse

Shop-in-Shop

Portal med avtalepriser for gjenkjøp. En underside på SQOOP.no der dine aktuelle varer vises og du handler med avtalte priser og betingelser. Les mer om Shop-in-Shop.

sqoop_tiurfot_stubsveen

Skal vi sende deg forslag til bedriftsavtale?

Bruk kontaktskjemaet nedenfor, send en epost eller ring oss.  Vi lover deg raske svar og god oppfølging.

  (+47) 913 50 244

Kontaktskjema SQOOP bedriftsavtale

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding