JEGER
OG HUND

 

UTSTYR, KLÆR OG MAT TIL JAKT OG TRENING

SQOOP Jeger og Hund leverer utstyr, klær og mat til jakt og trening med hund året rundt

for deg som elsker samarbeidet med en god hund

Her får du jaktklær med både tekniske kvaliteter og etiske egenskaper som passer fint for oss jegere som liker å leve i ett med og i pakt med naturen. Her finner du bra utstyr som fungerer på jakt og treningsturer med hunden, jaktutstyr til deg og hunden som fortjener en plass i jaktsekken. Og det er ikke mye for der er det som regel ikke mye plass når hundeutstyret er med. Mye av det vi leverer er spesialbestillinger fra kunder som vet hva de vil ha. Det er begrenset hva vi legger ut i nettbutikken, så finner du ikke det du skal ha der så ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne og håper du stikker innom SQOOP når du skal ha noe til deg selv eller hunden før neste jakt eller treningstur.

Shop i kategorier

Snarvei til kategoriene og aktuelle blogginnlegg ser du i hovedmenyen øverst under Jeger og Hund

Du er kanskje også interessert i disse kategoriene?

Les siste på Jeger og hund bloggen

Turrapporter, tester, nyheter fra SQOOP Jeger og Hund ser du her

Lese om Ultralett friluftsliv, Aarnsekker fra New Zealand eller utstyr, klær og mat til «vanlige» turer? Du finner alle innlegg her.

Del dine opplevelser – inspirér andre

Titt innom oss på Facebook. Et turbilde sier mer enn 1000 ord.

Skal vi skrive til deg når det kommer noe nytt? Registrér deg her.

 Når vi velger hva vi skal ta inn av turutstyr, turklær og turmat gjør vi det enkelt; Vi tar inn det vi selv mener er bra og som vi vet er bra. Bra turutstyr, turbekledning og turmat er viktige bidrag til vellykkede turer, også på jakt.  Nå mener vi at man ikke trenger mye utstyr for å ha det bra på tur, men noe bør man ha og noe må man ha, spesielt hvis man utfordrer elementene.

Vi selger mye spesialisert utstyr til fuglejegere, men også storviltjegere og andre småviltjegere handler hos oss. Vi møter mange nye jegere som nettopp har tatt jegerprøven og skal ut på sin første jakt. Da er det jo en del som skal på plass av utstyr. I den andre enden har vi erfarne jegere med spektakulære måter å gjennomføre jakta på. Da snakker vi jaktcamper med komfort på øverste hylle. Vi har levert mye batteribanker, selcellepaneler og lys til slike siste året. Men vi møter også de som stikker til fjells eller skogs alene og har sin egen lille camp i et tunell- eller dometelt. Den formen for solojaktcamp har sine tilhengere og vi forstår godt hvorfor.

Vi jobber med dette fordi vi elsker turlivet og jakten – og ikke minst  arbeidet med hunden fra den er valp til voksen arbeidshund. Det er ikke mye som slår følelsen av å lykkes sammen med en god hund. Det ligger mye arbeid bak, og gleden er stor når man lykkes sammen. Men dette vet sikkert du også mye om, siden du fortsatt leser det som er skrevet her. Det å få bidra til at andre har det bra på tur og jakt, det er en skikkelig hyggelig bonus for oss.  Håper du titter innom oss neste gang du trenger noe til deg eller hunden.