Velkommen til oss i Ski

Kom gjerne innom og se på utstyr, kjøp rett fra lageret eller plukk opp varer du har bestilt.

Ring på forhånd så er du sikker på at vi er på plass når du kommer. Vi har alltid en del turutstyr og turmat på lager. I tillegg leverer vi alt av turklær fra Fjällräven, Marmot, Mountain Equipment, Jack Wolfskin, Pinewood og Mammut.  Det er bestillingsvarer som tar normalt 3-5 dager før du har de hos deg, avhengig av hvor i landet du bor.

SQOOP outdoor Norway proshop i Ski

Ta en liten rundtur og se hva vi kan tilby deg?
Start på forsiden og klikk en tur innom bloggene før du åpner dørene til nettbutikken.

Vil du følge med på det du er interessert i?

Vi har 4 hovedtemaer i tillegg til bloggene: Friluftsliv (klær/mat/utstyr), Ultralett Friluftsliv (lettere turutstyr), Jeger og Hund (klær/utstyr) og Aarn (ryggsekker med frontsekker). Du kan melde deg på nyhetsbrev her, og følge oss på Facebook og Instagram. Eller enda hyggeligere: Ta turen innom oss i Ski og møt Tommy (Tiurfot).

Bare kjente merkevarer

Vi leverer alt fra blant annet disse merkene: Fjällräven, Klättermusen, Mammut, Marmot, Pinewood, Crispi, Osprey, Hilleberg, Jack Wolfskin, Coleman, Aarn, Goal Zero, Sea to Summit, Adventure Food, ASKO food, TreknEat, Optimus, Primus, GSI, ExOfficio, Brunton, Jæger & Hund, Non-stop dogwear, Leatherman, Stanley, Ledlenser, Crispi, Nokian, Helinox, Nalgene, Nikwax mfl

Har du spørsmål om produkter, bestilling, faktura – eller har du tips om nytt, bra utstyr vi bør vurdere eller gode bloggere  og spennende aktiviteter vi bør se nærmere på? Ta gjerne kontakt på telefon eller epost.

La oss ta en prat!

Ta gjerne en telefon hvis det er noe du lurer på. Vi svarer så fort vi kan og så godt vi kan.

Telefon: (+47) 913 50 244

shop@sqoop.no

Kom innom

Vi har en liten butikk og lager der du kan få utstyr demonstrert og plukke opp varer du har bestilt. Normale åpningstider, men ring gjerne på forhånd og gjør en avtale.

Dynamitveien 14C – 1400 Ski, Norge

Veibeskrivelse

Lyst til å bidra?

Vi er alltid på jakt etter gode historiefortellere. Ta gjerne kontakt på epost eller telefon hvis du er interessert i å være med eller du har tips om andre.

blog@sqoop.no