Bildet over: Aarn Tate

Guide til en Aarnsekk som passer deg perfekt

Her leser du om hvilke Aarnmodeller vi kan levere og hvordan du finner en modell som passer for deg. Valg av sekkestørrelse og hoftebeltestørrelse er også viktig. Målene du skal se etter står nedenfor. Videre kan du se hva som finnes av tilleggsutstyr til Aarn ryggsekker. Nederst på siden finner du link til våre filmpresentasjoner av alle Aarn-sekkene. Har du spørsmål så ring Tommy på SQOOP.  Her ser du snarveier til sidene om valg og størrelser:

1. Velg Aarnmodell

Aarn har fire ryggsekkserier med ulike egenskaper:  Daylites, Stronglites, Ultralites og Travelites. Alle er laget i solid stoff med kraftige detaljer som tåler bruk og de fleset leveres standard med vanntette innersekker. Det samme gjør frontsekkene, bortsett fra de to minste; Hipster og Compact. Ultralites-serien har tynnere ytterstoff for å spare vekt, men det er fremdeles solide saker.

Aarn er ikke noe jålesekk. Her er hver detalj gjennomtenkt og basert på erfaringer fra lange og tunge turer. De er ikke de billigste sekkene på markedet, men du får veldig mye sekk for pengene her, og en utrolig god bærekomfort.

Aarn Daylites

Dette er mindre sekker for dagsturer, svippturer, sykling. Fungerer fint uten frontsekker da vekt sjelden er noe tema for disse mindre sekkene. Men med frontsekker på har du fleksibiliteten tilbake, med utstyr du trenger underveis rett foran nesen og lett tilgjengelig. Modeller: Flow-Mo Friend 22, Liquid Agility 30, Natural Exhiliration 30 og 33.

Aarn Ultralites

Lettvektssekker. Her finnes det flere størrelser fra dagstursekker opp til langtursekk på 85 liter. På disse modellene sitter det på frontsekker som standard. De kan tas av på vanlig måte hvis du ønsker å bruke sekken uten. Modeller: Maraton Magic 22 og 33, Mountain Magic 50, Light Embrace 62, Featherlite Freedom 64 og 69, Natural Balance 78 og 85.

Aarn Stronglites

Solide sekker i kraftigere stoff med forsterkninger på utsatte steder.  Litt høyere egenvekt enn ultralites-serien.  Modeller: Peak Aspiration 40 og 47, Guiding Light 57 og 65, Effortless Rhythm 66 og 72, Load Limo 70 og 77.

Aarn Travelites

Ny serie sekker som er planlagt lansert på New Zealand i 2017. Usikkert når vi eventuelt kan få se noen her i landet, men vi følger med.

Se vår filmpresentasjon av alle Aarnsekkene

De fleste som handler Aarn hos oss bor langt unna og får ikke sett sekken før de kjøper. For å gjøre det litt enklere å velge riktig modell har vi laget noen korte filmpresentasjoner av hver modell. Du finner siden med alle filmene på denne siden.

Kjøp pakkeløsning med Aarn ryggsekk og Aarn frontsekk som passer sammen

Som du kan se i butikken selger vi både pakkeløsninger og løse sekker og frontsekker. Vi anbefaler ikke å kjøpe en større Aarn sekk uten frontsekker. I en større sekk blir gjerne vekten høyere og uten frontsekker er ikke Aarn veldig mye bedre enn mye annet på markedet. Husk at skulderreimene er laget for å ha vektavlastningshjelp fra frontsekker. Dette er noe å tenke på hvis du skal bære mer en ca 15 kg i sekken.

Du som har en Aarn fra før kan bestille løse frontsekker. Vær obs på at det er et generasjonsskifte på gang slik at ikke all frontsekker passer på alle eldre modeller av Aarn. Er du usikker så ta en telefon til Tommy på SQOOP, eller legg inn en beskjed når du bestiller. Vi sjekker opp at ting passer med din sekk før vi sender ut.

SQOOP outdoor Norway - sqoop-no-nyhetsbrev

Følg med på nyheter om Aarn – registrér deg her

Skriv deg på for nyhetsbrev på epost så sender vi deg oppdateringer med tilbud og nyheter om Aarn.

Forbehold om feil. Vi har hentet faktaopplysninger om Aarn fra produsentens side og må ta forbehold om at det kan forekomme feil eller informasjon på våre sider som ikke er oppdatert.