Bær lett. Ork mer. Opplev mer.

ULTRALETT FRILUFTSLIV

Utstyr som gjør turen lettere

 

lifesystem-utstyrsvekt-digital-sqoop-outdoor-norway

Digitalvekten. Lettvektpakkerens beste venn.

Her finner du utstyr som er valgt ut fordi det er lettere en vanlig utstyr. Vi snakker ikke ekstrem ultralettvekt, men utstyr som utgjør en forskjell på vekten av sekken eller pulken din. En del av vinterutstyret er tungt fordi sikkerhet er første prioritet når du skal ut og tøffe deg mot elementene.  Derfor finner du Fjällräven og Hillebergtelt her med høy egenvekt, men likevel lav i forhold til bruksegenskapene.

Mye av det vi leverer er spesialbestillinger fra kunder som vet hva de vil ha. Det er begrenset hva vi legger ut i nettbutikken, så finner du ikke det du skal ha der så ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne og håper du stikker innom SQOOP når du skal ha noe til din neste tur.

Denne kategorien er under utvikling.  Er du interessert i et lettere friluftsliv – følg med.

Er du fersk i lettpakkergamet så kan du glede deg til en vesentlig lettere turpakning i løpet av kort tid. Det er i starten den største virkningen kommer. Du starter med å skifte ut de fire tingene som veier mest: Sekken, soveposen, teltet og liggeunderlaget. Du må jo ikke skifte alt med en gang, ta det etter hvert, men vi snakker om en halvering av vekten på sekken din med innhold. Og akkurat DET kommer du til å sette veldig stor pris på.

Det kommer innlegg på bloggen om lettvektspakking, så følg gjerne med der. Er du en av de mange som har ventet på et bra lettvektsutvalg og er dreven i dette har du kanskje noen tips å komme med når det gjelder hva som finnes av bra utstyr som både er lett og ikke koster for mye. For lett utstyr er gjerne dyrere. Og ultralett er kostbart.

Våre favoritter i Ultralett Friluftsliv

Utstyr vi liker å bruke selv

Shop i kategorier
(Fylles opp fremover. Se UL Friluftsliv for alle)

Snarvei til kategoriene og aktuelle blogginnlegg ser du i hovedmenyen øverst under Ultralett

Les siste på bloggen om Ultralett

Turrapporter, tester, nyheter fra SQOOP Ultralett ser du her

Vil du lese om «vanlig» turutstyr, turklær og turmat, Aarnsekker fra New Zealand eller Jeger og Hund ? Du finner alle innlegg her.

Del dine opplevelser – inspirér andre

Titt innom oss på Facebook. Et turbilde sier mer enn 1000 ord.

Skal vi skrive til deg når det kommer noe nytt? Registrér deg her.

 Når vi velger hva vi skal ta inn av turutstyr, turklær og turmat gjør vi det enkelt; Vi tar inn det vi selv mener er bra og som vi vet er bra. Bra turutstyr, turbekledning og turmat er viktige bidrag til vellykkede turer. Nå mener vi at man ikke trenger mye utstyr for å ha det bra på tur, men noe bør man ha og noe må man ha, spesielt hvis man utfordrer elementene. Vi tar inn nye produkter og skriver tester, turrapporter osv. Vil du følge med på hva som kommer så kan du registrere deg for nyhetsbrev.