FNF arbeidsbekledning og utstyr

(14.10.21) FNF har Proshopavtale på SQOOP og kan handle bekledning og utstyr sentralt, avdelingsvis eller individuelt. Produktlinkene og bildene nedenfor viser noen modeller som er valgt sentralt og av avdelingene.  Utstyr og klær kan leveres med FNF-logo. For tiden brukes FNF-brystlogo som standard.  Stor rygglogo er også tilgjengelig. Det avtales ved bestilling. Privatkjøp  er også mulig.

Ansatte i FNF kan handle utstyr og bekledning privat med rabattkode på SQOOP. Koden som benyttes i nettbutikken får du hos Ole.  Mer informasjon på denne siden. 

sqoop_tiurfot_stubsveen
Din kontaktperson fra bestilling til levering:

Ta kontakt med SQOOP v/Tommy når du skal bestille. Da får du raskt svar om tilgjengelighet og priser.

  (+47) 913 50 244

Noen populære FNF-modeller

Legg merke til at prisene nedenfor er vanlige butikkpriser. Avtalepriser vises i tilbud og ordrebekreftelser – eller ved privatkjøp; I nettbutikkens kasse ved bruk av avtalekode.

Her ser du et større utvalg fra Fjällräven

T-skjorter tilnærmet brandfarger

(24.09.20) T-skjortemodellene nedenfor er tilgjengelige for levering med profilering. Oekosertifisert bomull. Dame- og herremodell.

Korrektur merkestørrelse og plassering

(03.09.19 – b) Hvit logo med anelse tykkere strek mottatt fra logodesigner. Sees i svart farge nedenfor.

 

 

(03.09.19) Hvit logo anbefales. Logoen har spinkle elementer som vil drukne litt/virke spinklere på grovere tekstiler som feks ulljakken. Det bør vurderes å fete opp de tynneste sirklene i logoen, for denne type bruk.  Anbefalt logostørrelse for tradisjonell plassering er 55 mm bredde. Da passer den på de minste jakkene også – og størrelsen er egnet for evt montering på annet senere.

Bekledning med profilering

(25.06.19) SQOOP utarbeider forslag og tilbud på jakker inkludert påtrykk logo for levering til medlemsmøte i oktober 2019. Priser og avtaler i epost. OBS. Logotypen som vises på denne siden er foreløpig på skissestadiet og skal ikke brukes.

Denne nettsiden oppdateres med forslag til modeller og senere korrekturer på logoplassering og størrelse.

(26.06.19) Fjällräven Keb jakke i fargen Deep Forest/Laurel Green og Fjällräven ulljakke  Keb Sweater Wool i fargen Deep Forest. Se epost om priser og tilgjengelighet.

Fjällräven Keb Wool sweater:

Noen av våre oppdragsgivere