Siste nytt

Nyheter på SQOOP

(6/11) Julekampanjen er i gang og det legges ut nye tips og tilbud hver uke frem til julaften

(25.-27./10) Vi rydder under panseret på nettsidene og det betyr at menyer blir endret og nye varekategorier legges inn. Det kan skape forvirring hvis du er inne akkurat i det ting blir endret. Finner du ikke det du leter etter så ring oss gjerne på 91350244, så hjelper vi deg.

(2/9) Flere nye produkter på vei inn, blant annet hodelykter, drikkeblærer, hengekøyer, førstehjelpsutstyr, termoser ++

(29/7) Litt tregere service enn vanlig denne uken. Vi tar i mot bestillinger som vanlig men utsending skjer fra 5. august.

(2/6) Vi har fra før gode soveposer fra Fjällräven, Coleman og SeatoSummit, men nå tar vi også inn toppmodeller fra Mammut (Ajungilak) for å kunne tilby et større utvalg av superlette poser til sommer og vinterbruk.

(1/3) Primus har mye bra utstyr til turkokken. I tillegg til primuser kan vi nå levere alt av kopper, kar, gass, bestikk, kjeler osv samt termoser, reservedeler.

SQOOP.no-jack-wolfskin-base-camp-yellow-lav

(23/2) Flere telt, vi ser på Jack Wolfskin som har et rått 6-personers basecamptelt med suveren takhøyde og fire innganger, pluss noen bra alternativer til solovandreren og familien på tur.

(23/2) Vi skal teste ut satelittkommunikator InReach toppmodell Explorer. Et nyttig verktøy for solovandreren og andre som gjerne vil ha tilgang til omverdenen selv om man er langt unna allfarvei og mobildekning.

(23/2) De nye Fjällräven-teltene nærmer seg leveringsdato. Vi regner med å få inn i slutten av mars. Er du interessert i å få kloa i et av de første eksemplarene, så ta kontakt nå.

(18/2) Non Stop Dogwears flotte kløv Amundsen blir vår faste følgesvenn på turer høyt og lavt i sommer. Den er nå for salg i nettbutikken også.

SQOOP.no-osprey-atmos-ag65(10/2) To nye premium-merker på plass: Hilleberg og Osprey. Hilleberg er kjent for sine kvalitetstelt, de er store overalt i verden. Øvre prisklasse. Har til alt fra telt til solovndreren opp til 14-personers tunneltelt. Osprey er et anerkjent sekkmerke med mange tilhengere – også her på berget.  Vi har valgt Osprey fordi disse sekkene er av høy kvalitet, har god lufting og et utmerket bæresystem med mange innstillingsmuligheter. Vi tar i første omgang inn sekker vandring med liten og lett eller og stor og tung pakning. Det blir et fint supplement til Aarn-sekkene våre

 

 

SQOOP.no-nytt-vintertelt-Polar3c(21/1) Fjällräven viser frem sitt nye vintertelt Polar.
(20/12) Levert et stort antall Fjällräven PC-sekker med brodert logo.

(17/11) Vi skrur litt på nettsiden de nærmeste dagene og det kan betyr at du møter noen nye sider som ikke er helt ferdige.

(3/10) Vi tester rabattkupongfunksjonen i nettbutikken denne helgen, og de som følger med kan gjøre noen skikkelig gode kjøp. Gjelder frem til mandag 5. oktober 2015, kl. 1200.

(23/9) Vi fikk inn de første Lappland-sekkene i dag – og to er sendt avgårde allerede:  En til spent jeger i Harstad og en til Tomter.

(21/9) Avtale med Fjällräven. Vi kommer til å ta inn det beste jaktutstyret, bl.a. den nye Lappland-sekken. Følg med i kategorien Skitt Jakt.

(9/9) Noen etterspør EP7, toppmodellen til Surefire, så vi har tatt inn det. Demper litt bedre enn EP3 og har skumpads i stedet for flenser.

(8/9) Gode tilbakemeldinger fra jegere som har benyttet Surefire på høstens bukkejakt og fuglejakt i Sverige. Nå sender vi fortløpende ut til håpefulle småviltjegere og storvSqoop.no-ep7-hørselvern-toppmodellen-1iltjegere over hele landet. Skitt jakt til alle.

(1/9) Surefire hørselvern. Vi har fått inn nye på lager og er klare til å sende ut før rypejakta starter 10. september

(22/7) Siden oppdateres i dag med flere produkter og ny kategori Turmat.

(26/6) Da har vi hatt noen testkjøp og ting fungerer som det skal, men det er fortsatt en del arbeid igjen. Vi stenger foreløpig muligheten for å handle i nettbutikken og åpner igjen 13. juli.

(24/6) Registrer deg på Sqoop før 15. august og få tilsendt rabattkupong for åpningsdagene. Kupongen sendes ut på epost 1. august. Registreringen koster ingen ting og forplikter deg ikke til å kjøpe noe.

(23/6) Sjekk ut “Tur365″s siste rapport fra padletur i Femundsmarka: “Vi skal være på vannet i Synnervika senest 14.00 – Banna Bein.. kom det fra padleren med den største hatten. Klokken gikk og ble 16.30 før vi sjøsatte – det blir ofte slik på guttetur. Ting tar tid. Det skulle handles Røros smør, Røros akevitt, Røros pølse og alvorlige mengder med kjøtt. De hadde mye godt på Røros gitt..”

(17/6) Vi er ikke ferdig innredet, men lageret fylles opp og vi åpner derfor dørene på gløtt. Du kan nå shoppe turutstyr, lese blogginnlegg eller se filmer. I nettbutikken kan du betale via PayPal (du behøver ikke ha PayPal-konto, du kan bruke kredittkortet ditt) eller vanlig bankoverføring. Ta gjerne kontakt med oss på telefon hvis du ser feil eller ting ikke fungerer som det skal. Velkommen skal du være!

(15/5)  Åpner august 2015: For deg som elsker naturopplevelser og liker å bruke tid på planlegging og utstyr.  Skal vi tro statistikken så bruker Ola og Kari nordmann mye tid og penger www.sqoop.no-aarn-backpackpå klær og utstyr til friluftslivet sitt. Mest i verden, faktisk. Kanskje ikke så rart med alle mulightene vi har rett utenfor dørstokken. Hvorfor Sqoop?  De store varehusene selger mye av det man trenger på tur og noen garanterer lavest priser. Vi vil gjerne gi deg noe mer: En side du klikker innom for å sjekke ut utstyr, reiserfilmer og blogginnlegg.
Vi  håper du får inspirasjon til dine egne turprosjekter og at du finner Unknown-4noe av ditt nye turutstyr her hos oss. I de nærmeste månedene fyller vi opp med varer og legger ut nye blogginnlegg. Butikken åpner i august. Vi håper du gir oss noen sjanser til å bevise at vi har et innhold som kan gi deg inspirasjon til dine egne valg av turer og utstyr.

Har du forslag til turutstyr vi bør se nærmere på, youtube-filmer til arkivet eller bloggere vi bør ha med i Sqoop? Send oss gjerne en epost.

Bli med en blogger på tur

Mange turentusiaster er flinke til å inspirere andre med sine beretninger om turopplevelser og erfaringer.  Vi ønsker velkommen bloggere som skriver fordi de finner glede i å dele sine opplevelser og synspunkter med sine lesere. Alle ønsker engasjement så kommentér i vei, du som leser.  Vi søker nå etter bloggere som kan tenke seg å publisere på Sqoop. Du kan følge blogginnlegg på denne siden.

Nettbutikk – med vårt eget favorittutstyr  

Utvalget skal vokse sakte og sikkert, men vi prioriterer utstyr vi har god erfaring med og som vi kan anbefale.  Vi håper du finner ting du trenger til din neste tur og at du gir oss noen sjanser til å bevise at denne siden er verdt litt av tiden din. Registrér deg for nyhetsbrev så får du beskjed når hyllene i butikken fylles opp med varer.

Vi starter med disse kategoriene:

Filmer til inspirasjon

Vi saumfarer Youtube og Vimeo på jakt etter gode filmer av og med turentusiaster fra inn- og utland.  Resultatet finner du samlet i filmarkivet:

Har du selv laget en bra film eller har du sett en du kan anbefale andre å se? Send oss gjerne en mail, eller legg inn tipset ditt under kommentarer i en aktuell kategori.

Kan vi holde kontakten med deg?

Det skjer mye nytt her i starten så vil du følge med er nyhetsbrev på epost en enkel løsning. Send oss gjerne en mail så setter vi deg på listen.